... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Asaf
Kraj: Banskobystrický

Re: Plyn do auta

Utorok, 19. Apríla 2016, 13:43

PeqpeK napísal:
jj, konecne sa mi to uz zda byt ok, nie ako predtym ze dlhe trasy 500-600km a videl som ako klesa :) tam som vyratal 2l/100km

ved to je fajn teraz si myslim ;) cize privstrek benzinu je evidentne off.. este ze si to tu mas s kym porovnat kolko by to malo papat. Lebo by si mozno ani neprisiel na to, ze to zerie viac ako by malo, ci? :)

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Apríla 2016, 16:48

Asaf napísal:

ved to je fajn teraz si myslim ;) cize privstrek benzinu je evidentne off.. este ze si to tu mas s kym porovnat kolko by to malo papat. Lebo by si mozno ani neprisiel na to, ze to zerie viac ako by malo, ci? :)

Na to mi nikto nepdpovedal, prisiel som na to jednoducho, ak ides 700km trasu a ubuda ti benzin, tak to nie je v poriadku :)

opusteny
Kraj: Košický

Streda, 20. Apríla 2016, 15:06

rom1an uz to asi az moc pitves a chces do toho vidiet. Myslim, ze takto len zbytocne stracas cas ktory si uz mohol jazdit na plyne a byt bez starosti. Zajdi do servisov dvoch, troch. Opytaj sa co by bolo pre tvoje auto najvhodnejsie, kolko by to stalo ale maju s tym skusenosti. To bude najjednoduchsie a najistejsie.

Puppi

Sobota, 23. Apríla 2016, 12:14

lenze ako sa potom rozhodnut, ked kazdy servis mu ponukne nejaky iny system?

osromi
Kraj: Trnavský

Pondelok, 25. Apríla 2016, 12:27

Puppi tu uz sa zachadza do strasnych detailov. Aka je pravdepodobnost, ze sa to stane? u mna pri takychto veciach plati to ze dam na intuiciu. Ci sa mi niekto poznava, ci vyzera na to, ze vie co robi a podobne. A zatial ma intuicia nesklamala.

jupex
Auto: 535 XD

Utorok, 26. Apríla 2016, 09:08

Puppi vyber plynu nie je veda. Najlepsie je stretnut sa s niekym kto ma plyn uz nejaky cas, kto uz vie ako plyn ide, co svedci o tom, ze ide dobre, co o tom ze je nejaka porucha atd atd. Mne stacilo stretko s kamaratom co ma uz nejaky cas tartarini a dozvedel som sa viac ako keby som hodiny stravil citanim clankov na internete :)
„V živote sú dôležitejšie veci ako zvyšovanie jeho rýchlosti.“

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 26. Apríla 2016, 09:49

dobrych systemov je niekolko, idealne je vybrat si z nich jeden taky aby bol aj dobry a aby bola poblizku firma co sa na to specializuje, aby netrebalo behat na konec republiky kvoli drobnostiam,
v takom BA-TT kraji je na vyber toho viac, Tartarini, stag, brc
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Puppi

Streda, 27. Apríla 2016, 13:14

neviem aka je pravdepodobnost ale nejaka tam urcite je. Jasne cize v podstate aby mal clovek echo z prvej ruky. ViktorDDD lenze aky je medzi nimi rozdiel? v com? len v cene alebo?

Flaco

Utorok, 3. Mája 2016, 12:33

rom1an co je s tebou, mas nieco nove? ked to chces tak ze o nic sa nestarat len vybrat serivs, tak tak urob povedz za aku cenu by si to prijal pokecaj s nimi ci je to mozne a uvidis. Hlavne netreba to riesit vsetko len v teoretickej rovine. Lebo tak neusetris ani cent ;)

rom1an
Auto: bmw e46

Štvrtok, 5. Mája 2016, 09:58

Flaco zdar mam toho dost noveho, ale co sa tyka plynu tak som bol v servise kde montuju tartarini, ze ci je ten system pre mna vhodny a ze kolko by to stalo a celkom ma to zaujalo. Tak dam asi predsa sancu tomuto systemu, dufam ze to nebude lutovat ;)

Flaco

Piatok, 6. Mája 2016, 11:19

nevidim dovod preco by si to mal lutovat. Je to kvalitny taliansky system, ved si skus o nom nieco niekde pohladat precitat :) ja som myslela ked si sa neozyval ze si to uz na totalku zabalil a do plynu nejdes. Prekvapil si ma teda :mrgreen:

Asaf
Kraj: Banskobystrický

Streda, 11. Mája 2016, 11:37

Tak potom si vsimavy ;) inak si to vysvetlit neviem.. Flaco pokial niekto zacne premyslat nad plynom tak myslim, ze by musel byt blazon aby z tej myslienky upustil. Vcera som sa pri susedovi zastavil lebo som zbadal ze tiez dal auto prerobit a hrdo mu kricala nalepka vzadu, tak som sa ho pytal, ze co sa tak rozhodol a hovoril, ze uz davno to chcel prerobit ale nebol si isty a ze teraz uz ani sa nikoho nepytal ci je to lepsie ako benzin alebo nie a urobil si po svojom.

rom1an
Auto: bmw e46

Štvrtok, 12. Mája 2016, 10:47

aj som si precital nieco, aj mi v servise povedali o tom systeme nejake veci. Preto som sa pren aj rozhodol, lebo sa mi to zdalo ako dobra volba. Tak som si povedal ze to dam a uvidi sa. Tak to som rad ze som prekvapil, ja dufam ze po prerabke budem aj ja prjemne prekvapeny. ASAF - to musim s tebou suhlasit. Ja aj keby som chcel teraz zavrhnut tu myslienku, tak to proste nejde pretoze uz som zistil kolko vyhod lpg ma a uz by ma to nenechalo len tak mmm chladnym alebo ako to nazvat.

sebastian33
Kraj: Prešovský

Pondelok, 16. Mája 2016, 10:25

a kam si ides dat tento system namontovat? ho montuje viacej servisov nie? ono je podstatne aby ty si bol presvedceny o tom, ze robis dobre, ked si sa rozhodol zrovna pre tento. Tak ti drzim palce, nech prerabka dobre dopadne..

dusan26
Kraj: Košický

Utorok, 17. Mája 2016, 13:39

ahoj rom1an prisiel si na to ake vyhody ma lpg? ake prosim ta? jedine tak setrenie penazi, nie? Osobne ale by som asi mal obavy, ci po prerabke nemoze nastat nejaka zmena v jazde, ze auto bude skakat alebo nieco take. Neviem mozno je to tym ze o plyne toho vela neviem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných