... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PeqpeK napísal:jj, konecne sa mi to uz zda byt ok, nie ako predtym ze dlhe trasy 500-600km a videl som ako klesa :) tam som vyratal 2l/100km
 cize privstrek benzinu je evidentne off.. este ze si to tu mas s kym porovnat kolko by to malo papat. Lebo by si mozno ani neprisiel na to, ze to zerie viac ako by malo, ci? :)
 cize privstrek benzinu je evidentne off.. este ze si to tu mas s kym porovnat kolko by to malo papat. Lebo by si mozno ani neprisiel na to, ze to zerie viac ako by malo, ci? :)Asaf napísal:
ved to je fajn teraz si myslimcize privstrek benzinu je evidentne off.. este ze si to tu mas s kym porovnat kolko by to malo papat. Lebo by si mozno ani neprisiel na to, ze to zerie viac ako by malo, ci? :)

inak si to vysvetlit neviem.. Flaco pokial niekto zacne premyslat nad plynom tak myslim, ze by musel byt blazon aby z tej myslienky upustil. Vcera som sa pri susedovi zastavil lebo som zbadal ze tiez dal auto prerobit a hrdo mu kricala nalepka vzadu, tak som sa ho pytal, ze co sa tak rozhodol a hovoril, ze uz davno to chcel prerobit ale nebol si isty a ze teraz uz ani sa nikoho nepytal ci je to lepsie ako benzin alebo nie a urobil si po svojom.
 inak si to vysvetlit neviem.. Flaco pokial niekto zacne premyslat nad plynom tak myslim, ze by musel byt blazon aby z tej myslienky upustil. Vcera som sa pri susedovi zastavil lebo som zbadal ze tiez dal auto prerobit a hrdo mu kricala nalepka vzadu, tak som sa ho pytal, ze co sa tak rozhodol a hovoril, ze uz davno to chcel prerobit ale nebol si isty a ze teraz uz ani sa nikoho nepytal ci je to lepsie ako benzin alebo nie a urobil si po svojom.