... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

klubak9 napísal:dusan26 tiež tomu nerozumiem. Neviem či ja som padol z jahody alebo čo ale tiež si myslím, že musí byť aj pri jazde cítiť nejakú zmenu.

PeqpeK napísal:ano citis zmenu, ked nemas sviecky na LPG, tak trochu slabsi vykon, po vymene za sviecky co su urcene pre LPG je vykon rovnaky na benzine aj na plyne, dalsi rozdiel je ze tankujes inym sposobom a obcas citit ked ti prepina z benzinu na LPG...a menis navyse este aj LPG filter/filtre
 ono to chce mat naladeny ten plyn, a potom ani nezistis ze v aute je.. aj prepinanie medzi plynom a benzinom je dost hladke, bez trhania bez vsetkeho..
 ono to chce mat naladeny ten plyn, a potom ani nezistis ze v aute je.. aj prepinanie medzi plynom a benzinom je dost hladke, bez trhania bez vsetkeho..  to bolo zhruba 700km, a tam tie rakuske dialnice na juhu rakuska su uz dost kopcovite, takze aj hore dolu to islo, naspat som isiel cez semmering, takze este viac kopcov o nieco.. takze da sa.. ale uz to neriesim a jazdim tak, ze ani 600km nespravim na nadrz
 to bolo zhruba 700km, a tam tie rakuske dialnice na juhu rakuska su uz dost kopcovite, takze aj hore dolu to islo, naspat som isiel cez semmering, takze este viac kopcov o nieco.. takze da sa.. ale uz to neriesim a jazdim tak, ze ani 600km nespravim na nadrz  co je dost napicu, lebo to su rychlostne limity uplne mimo..
 co je dost napicu, lebo to su rychlostne limity uplne mimo..