... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Flaco
Kraj: Bratislavský

Re: Plyn do auta

Pondelok, 22. Februára 2016, 13:14

aj si to potom riesil s nimi, ze teda kde nastala chyba a ze mas taky problem a tak?

Markusso

Utorok, 23. Februára 2016, 09:37

PeqpeK napísal:
ja ti nevim mne nepride uplne ok ked poviem co chcem, kam to chcem a daju mi daco so slabsimi paramerami ze sak ostatnym to funguje...a ked to potom nefunguje tak pane doplatte si za silnejsie :) mohli mi to vopred povedat aspon nech sa rozhodnem

prvá vec, čo je podľa mňa nesmierne dôležitá je pýtať sa.. že čo ako prečo. :-k ono myslím, že šlapať u iných to mohlo a úplne v poriadku. Len nie každý jazdí rovnako a niekto si chce auto užiť aj na plyne, čiže tam už tie dva potrebné sú. Veď ty myslím, že kľudne môžeš ísť späť do legasu s tým, že Ti to nestačí, že potrebuješ dva. Doplatíš si, záruku nestratíš a vybavené. Či?..

trunek
Autor témy
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Utorok, 23. Februára 2016, 10:37

keď jazdia M5ky na LPG a nemajú s tým problém tak musia aj ostatné autá. osobne som videl v NR v servise jedno americké auto s cca 500 koňmi a prerobené na LPG (bavil som sa s majiteľom kým sme čakali), keď netrhá mojej X5ke s 280kW či koľko to je tak ide urobiť aj toto. Či už silnejší reduktor alebo dva ale urobiť to ide
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Utorok, 23. Februára 2016, 11:47

Flaco napísal:
aj si to potom riesil s nimi, ze teda kde nastala chyba a ze mas taky problem a tak?

samozrejme, uz som to raz pisal, ze som sa im stazoval na vypinanie a ich odpovedou bolo, ze mi tam dali slabsi reduktor lebo si mysleli, ze to bude zvladat
Markusso napísal:

prvá vec, čo je podľa mňa nesmierne dôležitá je pýtať sa.. že čo ako prečo. :-k ono myslím, že šlapať u iných to mohlo a úplne v poriadku. Len nie každý jazdí rovnako a niekto si chce auto užiť aj na plyne, čiže tam už tie dva potrebné sú. Veď ty myslím, že kľudne môžeš ísť späť do legasu s tým, že Ti to nestačí, že potrebuješ dva. Doplatíš si, záruku nestratíš a vybavené. Či?..

mal som sa ich pytat, ci mi to po namontovani bude spravne fungovat? mne ako zakaznikovi je jedno, ci mi tam daju jeden reduktor alebo dvadsat, proste chcem aby to fungovalo ako ma, that's it
vypinalo to pri beznom predbiehani, nemusel som ist ani nad 4000rpm, co vobec nie je uzivanie auta, po doladeni privstreku benzinu to ide aj po obmedzovac bez problemov (okrem prveho kvaltu teda)
jasne kludne si mozem doplatit, len mi to nepride uplne koser, ze chcel som plyn do takeho a takeho auta, dali mi cenu, ja som suhlasil a teraz mi to zere aj trochu benzinu a ak chcem aby mi to naozaj jazdilo na plyn, tak si mam este priplacat :)

trunek
Autor témy
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Utorok, 23. Februára 2016, 12:09

do 540i mi dali silnejší. Neviem presne možno trepnem, ale mal by tam byť teraz 250kW (ak si to pamätám správne). Predtým tam bol slabší. Aktuálne to ani na 1tke plný neprepne. Tak isto som dal prerobiť jeden filter na dva a určite zavážilo aj to
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 23. Februára 2016, 12:11

Markusso, ak by si kupil v obchode cokoladu a doma by si zistil ze je z nej odkusnute tak by si sa s tym zmieril, ze "vsak beznemu uzivatelovi to staci" ?,

v 540 mam jeden reduktor, jeden filter, nikdy mi nepreplo na benzin pri kickdowne
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

opusteny
Kraj: Košický

Streda, 24. Februára 2016, 11:12

ViktorDDD myslím, že tvoje prirovnanie nie je na mieste :-k ono to nakoniec ani nie je nejaká vada. Dá sa to veľmi rýchlo vyriešiť. Len nerozumiem tomu, že si nedostal možnosti, že ako.. Ja k nim chodím už nejaký ten čas a vždy mi dali viac návrhov, z ktorých som si vybral, čo by mi najviac vyhovovalo. Tožvie no, ale keď ťa to obmedzuje, čo mám teda pocit, že dosť ťa to. Tak určite by som si tam išiel dohodiť ešte jeden. Potom daj vedieť ako s tým benzínom..

PeqpeK

Streda, 24. Februára 2016, 14:55

zatial to vyzera tak, ze behom dvoch poslednych tyzdov mi ubudla cca jedna tretina nadrze(90L kapacita), najazdene okolo 2400km, prevazne dlhe trasy

Flaco

Štvrtok, 25. Februára 2016, 14:52

sorry, ze som sa pytal zas, ale nevsimol som si, kde si to pisal.. Uz aj vyssiet ti pisali, ze ak mas pocit, ze to zerie viac benzinu ako by malo tak ten reduktor by bolo dobre tam dat. Aj ked dalo by sa to aj inak riesit, co ti chalani pisali uz predtym ale bolo by to riziko a hlavne bez zaruky a do toho by som ja osobne nesiel. Ale tak to je na tebe :wink:

Markusso

Piatok, 26. Februára 2016, 09:24

PeqpeK napísal:
mal som sa ich pytat, ci mi to po namontovani bude spravne fungovat? mne ako zakaznikovi je jedno, ci mi tam daju jeden reduktor alebo dvadsat, proste chcem aby to fungovalo ako ma, that's it
vypinalo to pri beznom predbiehani, nemusel som ist ani nad 4000rpm, co vobec nie je uzivanie auta, po doladeni privstreku benzinu to ide aj po obmedzovac bez problemov (okrem prveho kvaltu teda)
jasne kludne si mozem doplatit, len mi to nepride uplne koser, ze chcel som plyn do takeho a takeho auta, dali mi cenu, ja som suhlasil a teraz mi to zere aj trochu benzinu a ak chcem aby mi to naozaj jazdilo na plyn, tak si mam este priplacat :)

to zrovna nie ale mozno by nebolo na skodu sa opytat co za reduktor tam je a ci to bude zvladat take auto a dalo by sa takymto veciam predist. Aj ked je to uz jedno v tvojom pripade. Teraz je na tebe, ze ako sa rozhodnes.

PeqpeK

Sobota, 27. Februára 2016, 15:22

Dobry den, prosim vas viem o tom, ze tu montujete iba LPG systemy tartarini, aky reduktor mi tam date? Bude mi to auto spravne fungovat ked vam za to zaplatim 1700euro? :)

Tento tyzden som spozoroval, ze prepnutie na plyn mi trva velmi dlho, predtym cca 1-2km, teraz 5-7, asi to skusim odvzdusnit

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 27. Februára 2016, 21:01

Ked je dobre spraveny plyn nieje treba ziadny pristrek benzinu......teraz riesim nieco podobne ma 750Li tak dam vediet potom kde bola chyba firmy co to montovala pred rokmi v HC....

Kamarat mal za posledn 2 roky 4auta 8V a vsetko vysoky vykon a vsetky fungovali pekne,chrysler 300 z hemi motorom,Infinity,jeeo grand cheerokie.....vsetko zalezi na firme ci to vie robit alebo nevie....HC su velmi slaby....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

bachros
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 29. Februára 2016, 13:28

aj ked jazdis podla zakona, tak mas s tym problem? ci len ked viac pridas? :-k

PeqpeK

Pondelok, 29. Februára 2016, 22:29

bachros napísal:
aj ked jazdis podla zakona, tak mas s tym problem? ci len ked viac pridas? :-k

to je snad irelevantne :) ale skusal som aj lahsiu nohu a papalo to, v stredu idem zase naspat do legasu kvoli:
1. spotrebe benzinu
2. prepinaniu nie po 1km ako bolo zvykom, ale teraz az po 6-7km

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných