... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PeqpeK napísal:ja ti nevim mne nepride uplne ok ked poviem co chcem, kam to chcem a daju mi daco so slabsimi paramerami ze sak ostatnym to funguje...a ked to potom nefunguje tak pane doplatte si za silnejsie :) mohli mi to vopred povedat aspon nech sa rozhodnem
Flaco napísal:aj si to potom riesil s nimi, ze teda kde nastala chyba a ze mas taky problem a tak?
Markusso napísal:
prvá vec, čo je podľa mňa nesmierne dôležitá je pýtať sa.. že čo ako prečo.ono myslím, že šlapať u iných to mohlo a úplne v poriadku. Len nie každý jazdí rovnako a niekto si chce auto užiť aj na plyne, čiže tam už tie dva potrebné sú. Veď ty myslím, že kľudne môžeš ísť späť do legasu s tým, že Ti to nestačí, že potrebuješ dva. Doplatíš si, záruku nestratíš a vybavené. Či?..
PeqpeK napísal:mal som sa ich pytat, ci mi to po namontovani bude spravne fungovat? mne ako zakaznikovi je jedno, ci mi tam daju jeden reduktor alebo dvadsat, proste chcem aby to fungovalo ako ma, that's it
vypinalo to pri beznom predbiehani, nemusel som ist ani nad 4000rpm, co vobec nie je uzivanie auta, po doladeni privstreku benzinu to ide aj po obmedzovac bez problemov (okrem prveho kvaltu teda)
jasne kludne si mozem doplatit, len mi to nepride uplne koser, ze chcel som plyn do takeho a takeho auta, dali mi cenu, ja som suhlasil a teraz mi to zere aj trochu benzinu a ak chcem aby mi to naozaj jazdilo na plyn, tak si mam este priplacat :)
bachros napísal:aj ked jazdis podla zakona, tak mas s tym problem? ci len ked viac pridas?