... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PeqpeK napísal:podla mna si sa musel uz aj daco naucit.. tak zahraj...fakt nemam cas ani energiu chodim tam ako na klavir.
PeqpeK napísal:Takze update, v Legase vymysleli riesenie - filter pre kazdu listu vstrekov zvlast, vypli privstrek benzinu a vraj sa problem uz neprejavil. Problem s neskorym prepinanim takisto vyriesili - bolo zle teplotne cidlo, uz je to OK.
Bavil sa so mnou priamo sef, snazil sa mi to pekne vysvetlit a urobili mi servis v cene - pristup hodnotim pozitivne. Bol som oboznameny, ze moj problem s vypinanim ostal uz iba pri prudkom rozbehu z miesta, co mi az tak nevadi kedze mam svoj hydromenic rad :)
Avsak vcera pocas dna mi to 3x vyplo, takze druhemu reduktoru sa asi nevyhnem. Sefino mi vysvetlil, ze som bol oboznameny s tym, ze mi tam davaju slabsi reduktor, nepamatam si na to, ale snad sa na instalacii druheho reduktoru nejako dohdoneme, fakt nemam cas ani energiu chodim tam ako na klavir.
rom1an napísal:Myslím, že je podstatné, že riešenie je na dosah. Mne dal jeden servisak chrobaka do hlavy, ked mi hovori, ze by som usetril nemalé peniaze, keby som to dal na plyn a že by stúpla aj cena auta. Tak celkom reálne nad tým premýšľam, že by som do toho išiel. Som hodil kilometre do kalkulačky ako to je s návratnosťou a za rok by to malo byť spať. Čiže to je celkom fajn, nie?
rom1an napísal:musím si to ešte dobre premyslieť, ale mi to tak začalo vŕtať hlavou. Aj popritom ale sa napriklad tebe to zatial oplati nie? Aj ked asi teraz si to mal take kadejake, ked to aj benzin jedlo, ze ano.. :/ Ale ono nejde o to, že by som to tam chcel davať len kvôli stúpnutiu ceny auta ale najmä kvôli tomu šetreniu. Veď plyn aj celkovo samotne auto setri nie?
rom1an napísal:musím si to ešte dobre premyslieť, ale mi to tak začalo vŕtať hlavou. Aj popritom ale sa napriklad tebe to zatial oplati nie? Aj ked asi teraz si to mal take kadejake, ked to aj benzin jedlo, ze ano.. :/ Ale ono nejde o to, že by som to tam chcel davať len kvôli stúpnutiu ceny auta ale najmä kvôli tomu šetreniu. Veď plyn aj celkovo samotne auto setri nie?