... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
trunek
Autor témy
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Re: Plyn do auta

Streda, 10. Februára 2016, 19:49

ja som menil reduktor tiež a je tam určite silnejší ako iba 220kW s dostatočnou rezervou
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Flaco
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Februára 2016, 10:36

ice.blade napísal:
vsetci to tak robia montuju slabsi lebo vzdy stihal a potom sa najde niekto kto ma silne auto a uziva si ho aj na plyne a zrazu nestiha :D

otazka je ci montuju este aj silnejsi alebo je len moznost dat si dva;) ja som si myslel ze clovek dava auto na plyn kvoli setreniu a nie kvoli blazneniu. Ci?! Co sa tyka uzivania si silneho auta tak staci prepnut na benzin a kludne nech si clovek uziva.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 11. Februára 2016, 10:51

su silnejšie reduktory, taktiež je možnosť dať dva, proste systém má byť spravený tak aby fungoval dobre za každých okolností,
načo by to bolo dobre keby sa mi triasli kolená pred každým predbiehaním že čo ak to nedajbože vytočím nad 4tis. . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Puppi

Štvrtok, 11. Februára 2016, 11:37

ViktorDDD napísal:
Hromadna prestavba - 2x 6€ kolky (na OU a DI)

prestavba podla retrofitu 62€, z toho 56€ na OU (50€ za schvalenie +6€ za tecnicak) a 6€ na DI

jednotliva prestavba: tam neviem presne kde a za co vsetko sa plati ale je to nieco okolo 250€ (povolenie prestavby 20€, schvalenie 50€, poplatok do skusobne 120€, poplatok za doklady k LPG, zvlastna emisna kontrola, 6€ na OU, 6€ na DI)

a tak to je ok, to je v podstate uz nic, oproti cene prestavby :) ViktorDDD ty si po prestavbe nemal ziadne vacsie problemy s niecim, ze by si musel ist reklamovat alebo nieco?

ViktorDDD

Štvrtok, 11. Februára 2016, 12:44

ja som asi jeden z mála komu to namontovali a odvtedy len vyškerený jazdí . . .
v podstate hneď prvé kilometre po montáži to už bolo OK, došiel som na doladenie po 2000km kde to trebalo minimálne dolaďovať lebo to bolo +- na predpísaných hodnotách, odvtedy som bol v servise iba na výmenu filtra a kontrolu
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

trunek
Autor témy
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 11. Februára 2016, 13:32

viktor zo začiatku som aj ja potreboval doladiť a poriešiť zanedbané veci. Ale posledný rok iba jazdím. Jediné, čo chodím do servisu je prehodenie filtrov. Ani podlaha mi neprepína a netrhá
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

ViktorDDD

Štvrtok, 11. Februára 2016, 18:10

:thumbup: tak to ma byt
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Flaco

Utorok, 16. Februára 2016, 11:54

ViktorDDD napísal:
su silnejšie reduktory, taktiež je možnosť dať dva, proste systém má byť spravený tak aby fungoval dobre za každých okolností,
načo by to bolo dobre keby sa mi triasli kolená pred každým predbiehaním že čo ak to nedajbože vytočím nad 4tis. . . .

viem, ze su, ale ci ich oni maju. Oni ti ho spravia aby fungoval dobre, aj dva daju to nie je problem ale zase je podla mna normalne, ze ked maju dat dva reduktory, tak si treba za ten jeden priplatit.. to mi pride normalne ;)

ViktorDDD

Streda, 17. Februára 2016, 06:36

mne to pride normalne ze poviem im ake to je auto a daju na to cenovu ponuku lebo vedia ze co tam treba, a ak take auto este nerobili a nevedia a chcu maturovat na mojom tak to tiez povedia
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Markusso

Streda, 17. Februára 2016, 13:53

tožvie kde nastala chyba, ale nedávno sme s kamarátom riešili prestavbu na plyn a on tiež bol na tom tak, že by potreboval silnejší alebo dva a povedali mu, že do takých áut dávajú, ten najsilnejší čo majú a že to všetkým ide ok, že žiadne problémy. Tak sa dohodli, že to vyskúša s tým jedným, že či to môže byť alebo či dajú dva. Vyskúšal, prišiel späť s tým, že jednoznačne by radšej privítal dva, tak dali doplatil si a bolo vybavené. \:D/

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 17. Februára 2016, 20:36

Markusso napísal:
tožvie kde nastala chyba, ale nedávno sme s kamarátom riešili prestavbu na plyn a on tiež bol na tom tak, že by potreboval silnejší alebo dva a povedali mu, že do takých áut dávajú, ten najsilnejší čo majú a že to všetkým ide ok, že žiadne problémy. Tak sa dohodli, že to vyskúša s tým jedným, že či to môže byť alebo či dajú dva. Vyskúšal, prišiel späť s tým, že jednoznačne by radšej privítal dva, tak dali doplatil si a bolo vybavené. \:D/

ja ti nevim mne nepride uplne ok ked poviem co chcem, kam to chcem a daju mi daco so slabsimi paramerami ze sak ostatnym to funguje...a ked to potom nefunguje tak pane doplatte si za silnejsie :) mohli mi to vopred povedat aspon nech sa rozhodnem

Flaco napísal:

ja som si myslel ze clovek dava auto na plyn kvoli setreniu a nie kvoli blazneniu. Ci?! Co sa tyka uzivania si silneho auta tak staci prepnut na benzin a kludne nech si clovek uziva.

ja sa az tak moc neblaznim, ale pri predbiehani ked ti to zacne pipat a musis to prepinat, tak to nie je zrovna moc prijemne (duplovane ked si za to dal 1,7)

Klokan

Štvrtok, 18. Februára 2016, 10:17

a co ste sa pred tym nerozpravali, ze aky ti tam chcu dat? kamarat bol u nich a nemal problem, hovoril, ze sa uplne v pohode dohodli na vsetkom, co chcel..

PeqpeK

Štvrtok, 18. Februára 2016, 21:37

Klokan napísal:
a co ste sa pred tym nerozpravali, ze aky ti tam chcu dat? kamarat bol u nich a nemal problem, hovoril, ze sa uplne v pohode dohodli na vsetkom, co chcel..

Zavolal som, povedal typ motora, dali cenu a termin, prisiel som, spisali sme co tam chcem navyse (skryte tankovanie, umiestnenie, kabelaz, velkost nadrze atd...) cena tym padom +150 s cim som ratal lebo mi to prislo podozrivo lacne :)
O dva dni som prisiel po auto, este v ten den som si vsimol, ze to vypina, ale riesili sme to az pocas prvej prehliadky.

Naozaj ma nezaujimalo aky alebo kolko reduktorov tam daju.
Aktualne meriam spotrebu benzinu, potom sa rozhodnem ci ma zmysel to dalej riesit.

Klokan

Piatok, 19. Februára 2016, 10:49

zisti si tu spotrebu ako ti vychadza a uvidis. Aj ked na tvojom mieste by som asi len predsa si tam dal domontovat ten druhy, nech tomu autu nevadi, ze mu poriadne pridas.. nech to v pohode zvlada. Nakoniec aj tak sa ti tie peniaze z toho vratia.

PeqpeK

Piatok, 19. Februára 2016, 11:51

Klokan napísal:
zisti si tu spotrebu ako ti vychadza a uvidis. Aj ked na tvojom mieste by som asi len predsa si tam dal domontovat ten druhy, nech tomu autu nevadi, ze mu poriadne pridas.. nech to v pohode zvlada. Nakoniec aj tak sa ti tie peniaze z toho vratia.

To je jasne :) ono teraz s tym privstrekom mi to zatial vyplo iba raz. A to som siel babu niekolkokrat, cize pohoda. V tomto pripade mi ide skor o princip

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných