... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:vsetci to tak robia montuju slabsi lebo vzdy stihal a potom sa najde niekto kto ma silne auto a uziva si ho aj na plyne a zrazu nestiha
ViktorDDD napísal:Hromadna prestavba - 2x 6€ kolky (na OU a DI)
prestavba podla retrofitu 62€, z toho 56€ na OU (50€ za schvalenie +6€ za tecnicak) a 6€ na DI
jednotliva prestavba: tam neviem presne kde a za co vsetko sa plati ale je to nieco okolo 250€ (povolenie prestavby 20€, schvalenie 50€, poplatok do skusobne 120€, poplatok za doklady k LPG, zvlastna emisna kontrola, 6€ na OU, 6€ na DI)
ViktorDDD napísal:su silnejšie reduktory, taktiež je možnosť dať dva, proste systém má byť spravený tak aby fungoval dobre za každých okolností,
načo by to bolo dobre keby sa mi triasli kolená pred každým predbiehaním že čo ak to nedajbože vytočím nad 4tis. . . .
Markusso napísal:tožvie kde nastala chyba, ale nedávno sme s kamarátom riešili prestavbu na plyn a on tiež bol na tom tak, že by potreboval silnejší alebo dva a povedali mu, že do takých áut dávajú, ten najsilnejší čo majú a že to všetkým ide ok, že žiadne problémy. Tak sa dohodli, že to vyskúša s tým jedným, že či to môže byť alebo či dajú dva. Vyskúšal, prišiel späť s tým, že jednoznačne by radšej privítal dva, tak dali doplatil si a bolo vybavené.
Flaco napísal:
ja som si myslel ze clovek dava auto na plyn kvoli setreniu a nie kvoli blazneniu. Ci?! Co sa tyka uzivania si silneho auta tak staci prepnut na benzin a kludne nech si clovek uziva.
Klokan napísal:a co ste sa pred tym nerozpravali, ze aky ti tam chcu dat? kamarat bol u nich a nemal problem, hovoril, ze sa uplne v pohode dohodli na vsetkom, co chcel..
Klokan napísal:zisti si tu spotrebu ako ti vychadza a uvidis. Aj ked na tvojom mieste by som asi len predsa si tam dal domontovat ten druhy, nech tomu autu nevadi, ze mu poriadne pridas.. nech to v pohode zvlada. Nakoniec aj tak sa ti tie peniaze z toho vratia.