... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

proste ja
Auto: 523i at
Kraj: Žilinský

Re: Plyn do auta

Nedeľa, 3. Januára 2016, 13:44

zhruba 30t km:

na plyne - spotreba 12/100 pri cene 0,56 to vychadza na 2016€
benzin - spotreba 10/100 pri cene 1,2 to vychadza na 3600€
e39 523i at 1998 lpg
ex: focus c-max 1,6tdci
exex: opel sintra 2,2i 16v
exexex: peugeot 406 2,0hdi

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Januára 2016, 15:33

ice.blade napísal:
nabehat 400-450km za 32€ na aute co ma 343 koni je proste uzasne :mrgreen:

same here, 388konov a 1,9tony :)

myval4
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 4. Januára 2016, 14:11

Matthe, nemal som odvahu skusit ten servis kde si bol ty, tak som nakoniec skoncil v Legase a zatial mam pocit, ze to chlapci celkom fajn urobili. Plyn mam asi mesiac ale uz lietam ako vichor, mne to bolo teda treba, teraz uz nikam peso neprejdem. Som zvedavy za aky cas sa mi investicia vrati.

Fufik
Auto: 535 xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 5. Januára 2016, 09:33

no ja sice rocne o nieco viac, ale o to viac by sa mi to oplatilo keby to dam na plyn. Ono sa to nezda, ale takto ked si pozrie clovek tu spotrebu, tak ozaj dost usetri.. Myval4 a oni montuju aky system?

opusteny
Kraj: Košický

Streda, 13. Januára 2016, 09:27

tam montuju taliansky system tartarini, s tym mam aj ja skusenosti. Od leta na nom ficim :)

Fufik

Streda, 20. Januára 2016, 10:30

a co nan hovoris? aj ked neviem ci by som sa skor nemal pytat na montaz pretoze si mozem vybrat aj super system ale co z toho ak montaz nebude stat za nic, ze ano.. Dobre to spravili? nemusel si sa vracat k nim ze by si mal nejaky problem?

myval4

Piatok, 22. Januára 2016, 09:56

presne ten system mam aj ja. No je dolezitejsie si vybrat kto ti to namontuje a potom riesit system. Aby ti vedeli poradit a pomoct. Ja som bol s pracou tychto chalanou spokojny, vobec ziadny problem som nemal, ze by som musel chodit na nejake dotahovacky alebo nieco.. :)

xavier
Auto: e36 320d
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 26. Januára 2016, 14:33

podstatou kvalitnej prerabky lpg nie je samotny system, ale system s montazou. Pokial montaz nestoji za nic tak system moze byt aj neviem aky drahy a skvely ale nic z toho nebude. Takze urcite najprv si vybrat dobry servis a potom riesit aky system do akeho auta a kolko to cele bude stat.

Martin58
Kraj: Trnavský

Streda, 27. Januára 2016, 17:42

Fufik napísal:
a co nan hovoris? aj ked neviem ci by som sa skor nemal pytat na montaz pretoze si mozem vybrat aj super system ale co z toho ak montaz nebude stat za nic, ze ano.. Dobre to spravili? nemusel si sa vracat k nim ze by si mal nejaky problem?

najprv si vyber firmu, potom s nimi vyberies vhodny system pre teba a potom ak sa budes riadit pokynmi ktore ti daju tak by si nemal mat ziadne problemy. Aj ked su frajeri, co sa vrhnu na ponuku na prerabku za par supov a potom si dalsich desat rokov len hlavu buchaju.

jupex
Auto: 535 XD

Štvrtok, 28. Januára 2016, 10:53

Martin58 napísal:
najprv si vyber firmu, potom s nimi vyberies vhodny system pre teba a potom ak sa budes riadit pokynmi ktore ti daju tak by si nemal mat ziadne problemy. Aj ked su frajeri, co sa vrhnu na ponuku na prerabku za par supov a potom si dalsich desat rokov len hlavu buchaju.

hovorim to kazdemu, kto si chce dat plyn, ze najdolezitejsim rozhodnutim je vybrat si servis a ze urcite sa nevyplati vyberat si podla cien, ale podla spokojnosti zakaznikov. Ja som tiez mal dilemu kym som sa rozhodol, ale dal som nakoniec na kamarata, co ma tartarini a nelutujem, ono je najlepsie sa porozpravat s niekym v tvojom okoli kto ma plyn, ze ako co a kde :)
„V živote sú dôležitejšie veci ako zvyšovanie jeho rýchlosti.“

Fufik

Piatok, 29. Januára 2016, 13:48

myval4 napísal:
presne ten system mam aj ja. No je dolezitejsie si vybrat kto ti to namontuje a potom riesit system. Aby ti vedeli poradit a pomoct. Ja som bol s pracou tychto chalanou spokojny, vobec ziadny problem som nemal, ze by som musel chodit na nejake dotahovacky alebo nieco.. :)

takze spokojnost? kde to je ten servis? vyskusal by som si aspon poziadat aj u nich o cenovu ponuku a potom nejako by som sa rozhodol, aj ked nemam odvahu nejako ist do servisu o ktorom nemam ziadne info. :-#

myval4

Pondelok, 1. Februára 2016, 15:47

veru ano nemam dovod nadavat, ked vsetko ide ako ma :) v Pezinku, skus si hodit ich stranku a tam si mozes poziadat o ponuku a budes aspon vediet na com si, ved to je najmenej. To ti verim do toho by som nesiel ani ja len tak, ze chcem lpg a idem do prveho servisu, to veru nehrozi treba si urobit prehlad a porovnat

Puppi

Piatok, 5. Februára 2016, 10:28

zapis do papierov a potom taketo veci po prerabke kolko vychadzaju?

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 5. Februára 2016, 11:23

Hromadna prestavba - 2x 6€ kolky (na OU a DI)

prestavba podla retrofitu 62€, z toho 56€ na OU (50€ za schvalenie +6€ za tecnicak) a 6€ na DI

jednotliva prestavba: tam neviem presne kde a za co vsetko sa plati ale je to nieco okolo 250€ (povolenie prestavby 20€, schvalenie 50€, poplatok do skusobne 120€, poplatok za doklady k LPG, zvlastna emisna kontrola, 6€ na OU, 6€ na DI)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných