... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Januára 2009, 18:29

Mimo napísal:
:roll: a na origo xenonoch to tak nevyzerá? žeby sa to naklápalo behom tej stotiny sekundy?

ale vyzera, ved ono to tak vlasne vyzera na kazdych cockovych svetlach
ale aj tak, su daleko lepsie cockove ako parabolove.. tie paraboly oslepuju jak hovado oproti cockovym. Esteze mam cockove...

ale toto je cele OT, chcelo by to nieco k teme :)
ale k teme >> nemam ziadne skusenosti s kombinaciou SKPD a xenon

energie21
Auto: e36 318iS rv.96
Kraj: Košický

Sobota, 10. Januára 2009, 00:17

Ahoj všetkym. Ja mám e36 r.v.96. Chcem kupit nove svetlomety HELLA ktore su zo čočkou a maju parkovačky Angel Eyes. Do tychto xenony keby som dal policajti by džubali do mna?

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Januára 2009, 00:24

inak ma napadlo ci tu vlastne nenahravame zelen** s tym ze tu piseme veci za ktore nas mozu drbat...

k33p
Auto: e87

Sobota, 10. Januára 2009, 00:30

Jasne že jo, aj sem chodia a určite nejeden len sa to boja priznať aby si nespravili hanbu...aj ringle milujú bmw rovnako ako my, to vie každý
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC

Sobota, 10. Januára 2009, 03:54

k33p napísal:
Jasne že jo, aj sem chodia a určite nejeden len sa to boja priznať aby si nespravili hanbu...aj ringle milujú bmw rovnako ako my, to vie každý

Stare prislovie vravi,ze praca slachti..Zhadzovat niekoho za pracu,ktoru robi nieje podla mna namieste..ale to je zas o inom.. sry za OT
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Januára 2009, 10:44

k33p napísal:

suhlas, stavam casto pred jendou policajnou stanicou a ako som ju tam raz vecer odstavil, tak ma oslovi jeden policajt, ze neodstavil by som ju tam keby tebou a uz som rozmyslal ze ci je v poriadku, ze nemaju tam nic vyznacene cize tam mozem parkovat aj ja, tak som sa ho spytal ze preco, a on ze, daj to radsej k tej lampe vedla, lebo ked pridu nasi s dakym v aute, tak ti ho moze buchnut pri otvarani dveri, a este mi podotkol bolo by ho skoda, tak som preparkoval, podakoval a isiel prec...
bol som milo prekvapeny

k33p
Auto: e87

Sobota, 10. Januára 2009, 11:01

Rimi napísal:
Stare prislovie vravi,ze praca slachti..Zhadzovat niekoho za pracu,ktoru robi nieje podla mna namieste..ale to je zas o inom.. sry za OT
No ja ich nezhadzujem iba hovorím že aj ringle milujú bmw...minimalne jedného holohlavého-tlsťocha od nich poznám takže ak to číta...prosím-prosím, chvála pánu bohu že nemám xenóny o dôvodik menej aby si ma nešikanoval 8)
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

hrs

Utorok, 13. Januára 2009, 14:06

No kamosa zastavili dialniciari za rychlost. Jedna sa o Mercedes, ma tam original xenony, ziadna prerabka a dostal 2 litre pokuty za to, ze ich nema zapisane v technicaku. Auto je dovezene z Nemecka. Koho by napadlo pri prihlasovani zapisovat xenony a to by mala riesit STK, nie? A teraz sa moze posrat, aby mu to tam zapisali do TP. Vyskusa ist za importerom, nech mu vystavi potvrdenie, ze to tam ma od vyroby, ale velku nadej mu nedavam.
BMW E34 535i "91
BMW E60 530dA "05

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Januára 2009, 15:28

hrs napísal:
No kamosa zastavili dialniciari za rychlost. Jedna sa o Mercedes, ma tam original xenony, ziadna prerabka a dostal 2 litre pokuty za to, ze ich nema zapisane v technicaku. Auto je dovezene z Nemecka. Koho by napadlo pri prihlasovani zapisovat xenony a to by mala riesit STK, nie? A teraz sa moze posrat, aby mu to tam zapisali do TP. Vyskusa ist za importerom, nech mu vystavi potvrdenie, ze to tam ma od vyroby, ale velku nadej mu nedavam.

no ja mam origo a nemam ich tiez zapisane,,, tvoj kamos ich nasral s tou rychlostou a potom sa to uz viezlo s nim naratali ho aj za xenony... je to stupidne aby sa odbavovali na tych co maju origo niesu zapisane,,,lebo mozno mame aj pruser ak ma vyhrievane sedacky a nemam ich zapisane,,,co ak sa mi zapari zadok a budem sa musiet poskriabat a sposobim nehodu,,mozno zly priklad ,,ale je to chyba toho co to prepisuje a robi new technicak bo ten to prepisuje z nemeckeho,,napr,,nie?? no a ak to nebolo v nemeckom,,tss neverim,ze nemecky flojd zastavi nove Ecko a ide ho mrdat zato,ze nema xenon v papieroch :lol: :lol:

energie21
Auto: e36 318iS rv.96
Kraj: Košický

Utorok, 13. Januára 2009, 16:59

Na SLOVENSKU su debilne paragrafi. Chuj bol kto vymyslel. Unás sa nič nesmie

ras11
Auto: BMW 650i
Kraj: Prešovský

Streda, 14. Januára 2009, 08:26

Osobne nemam rad blbo dorobene xenony - napriklad v parabole Fabie respektive jeden miestny indian ich ma vo Volve V40 a oslnuje jak svina, ale zjavne ho to netrapi...

Co sa origo tyka, nemam zaopisane v tp a neviem skade maju ze musia byt, mal som par aut zvonku a ani jedny to nemali zapisane v tp (ani v zahranicnom, nemeckom, talianskom...) Co sa naklapania tyka, to maju vsetky origo xenonove svetla, avsak u ostrekovaca toto pravidlo neplati, cast vozidiel vyrabanych este aj koncom 90-tych rokov mala original tovarenske xenony a nemali ostrekovace svetiel, mali len spominanu automatiku na vysku svetiel.

Doteraz to bolo na policajtovi, ak ta chcel drbat, tak ti ten technicak jednoducho vzal a poslal ta na stk. Uvidime po novom, kazdy o tom iba hovori, ale nic konkretne sa este nevie. Dalsi vystrelok nasej legislativy - radsej keby opravili zakony ktore su este z prvej republiky ako take kraviny zavadzat...
BMW 650i, Audi Q7 ex: Jaguar XKR, BMW 330xd, BMW 520d e61, BMW 528i + 23 next...
http://www.comair.sk V zdravom dome zdravý vzduch...
http://www.gardensystem.sk

Rimi

Streda, 14. Januára 2009, 09:43

Tu sa treba zastat niektorych policajtov,ze uprednostnia zdravy rozum pred uradnickou hlupostou. 8)
Citroen C4

compact
Autor témy
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Januára 2009, 21:55

Rimi napísal:
Tu sa treba zastat niektorych policajtov,ze uprednostnia zdravy rozum pred uradnickou hlupostou. 8)

ved prave v to dufam, preto som zalozil tuto temu, ci uz ma niekto nejake skusenosti stym...aj ked su v cocke
aj ked ma zarazilo ze origo xenony tu vela ludi nema v TP, pozeral som firemnu Omegu a tiez nema v TP
Obrázok

Rimi

Streda, 14. Januára 2009, 22:00

compact napísal:
ved prave v to dufam, preto som zalozil tuto temu, ci uz ma niekto nejake skusenosti stym...aj ked su v cocke
aj ked ma zarazilo ze origo xenony tu vela ludi nema v TP, pozeral som firemnu Omegu a tiez nema v TP

mna zastavili aj so snubenicou pri auparku a v pohode,kukol iba a xcel videt doklady,povedal vsetko v poriadku dakujem za spolupracu..zatial som mal stastie musim si zaklopat. :)
Citroen C4

compact
Autor témy
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Streda, 14. Januára 2009, 22:06

hrs napísal:

ale toto ma minule napadlo, pri dovoze sa ma pytal na STK- ze aka vybava....hovorim ze ABS, airbag...apod....kebyze mu poviem že xenony, tak si myslim ze na 100% mi ich tam napise
(ale isto by mi ich tam zasa zabudli zapisat na odbore dopravy-z protokolu STK :D )
Obrázok
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných