... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal::roll: a na origo xenonoch to tak nevyzerá? žeby sa to naklápalo behom tej stotiny sekundy?
k33p napísal:Jasne že jo, aj sem chodia a určite nejeden len sa to boja priznať aby si nespravili hanbu...aj ringle milujú bmw rovnako ako my, to vie každý
k33p napísal:Jasne že jo, aj sem chodia a určite nejeden len sa to boja priznať aby si nespravili hanbu...aj ringle milujú bmw rovnako ako my, to vie každý
Rimi napísal:No ja ich nezhadzujem iba hovorím že aj ringle milujú bmw...minimalne jedného holohlavého-tlsťocha od nich poznám takže ak to číta...prosím-prosím, chvála pánu bohu že nemám xenóny o dôvodik menej aby si ma nešikanovalStare prislovie vravi,ze praca slachti..Zhadzovat niekoho za pracu,ktoru robi nieje podla mna namieste..ale to je zas o inom.. sry za OT
hrs napísal:No kamosa zastavili dialniciari za rychlost. Jedna sa o Mercedes, ma tam original xenony, ziadna prerabka a dostal 2 litre pokuty za to, ze ich nema zapisane v technicaku. Auto je dovezene z Nemecka. Koho by napadlo pri prihlasovani zapisovat xenony a to by mala riesit STK, nie? A teraz sa moze posrat, aby mu to tam zapisali do TP. Vyskusa ist za importerom, nech mu vystavi potvrdenie, ze to tam ma od vyroby, ale velku nadej mu nedavam.
Rimi napísal:Tu sa treba zastat niektorych policajtov,ze uprednostnia zdravy rozum pred uradnickou hlupostou.
compact napísal:ved prave v to dufam, preto som zalozil tuto temu, ci uz ma niekto nejake skusenosti stym...aj ked su v cocke
aj ked ma zarazilo ze origo xenony tu vela ludi nema v TP, pozeral som firemnu Omegu a tiez nema v TP
hrs napísal:No kamosa zastavili dialniciari za rychlost. Jedna sa o Mercedes, ma tam original xenony, ziadna prerabka a dostal 2 litre pokuty za to, ze ich nema zapisane v technicaku. Auto je dovezene z Nemecka. Koho by napadlo pri prihlasovani zapisovat xenony a to by mala riesit STK, nie? A teraz sa moze posrat, aby mu to tam zapisali do TP. Vyskusa ist za importerom, nech mu vystavi potvrdenie, ze to tam ma od vyroby, ale velku nadej mu nedavam.