... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Xader napísal:Na niekom sa tu niekto dobre nabalilale uz ...
![]()
Len tak, ak je fajn sikovny clovek co to vie spravit ... z nejakej buracky predne ostrekovace ... aj z nejakeho oplu, alebo z hocicoho - nemusia byt ani vysuvne urcite dostane clovek kupit za par €. Sikovny clovek to napoji na ostrekovac okna hadickami nech to strieka aj na svetla a MUSI to vyjst aj s robotou max. do 300,-€, viac by som za to nedal. Radsej budem jazdit so zltym svetlom a mam nahaku.
wollodya napísal:no spytal som sa na vw-club.sk a vraj to su vsetko HID sady, no ak je to tak tak potom si zbytocne vsetci lamete nad tym hlavu kedze je to asi bezne a raz za cas mozno niekto dostane pokutu, kazdopadne si myslim ze HID sady su blbost (tuzing) a najlepsie je kupit si komplet nove svetla s xenonom, lebo ked vidim furt ze polovica aut s xenonom ich ma domontovane...
airbone napísal:
Jasne, ti co ma poznaju mozu len dosvedcit to co pises. Som kokotko s okuliarmi minimalne lave +3 a prave sklo aspon 5 do minusu. Auto nemam svoje, vsak som chudak, odkial by som nan zobral. Navyse tatko mi auto nepoziciava, tak len sedim doma pred pocitacom, drzim tanier v ruke a hram sa ze soferujem. Dokonca nemam ani vodicak, dokonca ani obciansky (okrem lecencie leteckeho mechanika pre letecke motory a drakove systemy) A mas pravdu, takych ludi ako ty sa tak strasne bojim, ze ked nato myslim, tak zistujem ze sedim na takej hnedej kasicke.... Urcite ked raz nahodou budem mat auto ako ty (co to mas? e36ku?), tak sa ti uhnem na ceste, aby si ma mohol obehnut a tak si pritvrdit na svojom mladickom pubertiackom egu. Neviem si ani predstavit aby som sa opovazil takemu tazkemu machrovi ako ty odolavat s mojou skoda 105S. O tom tvojom cuvani, ze si nacuval viac ako ja najazdil naozaj nepochybujem. To musis teda riadne jazdit ak za rok nacuvas viac ako 60tkm.... HMMMM To ta musi aj krk boliet.
No a nakoniec len dodam ze ak nevies prehltnut to, ze si dedinsky tuzer, co si kupil auto za 80tisic co si si zarobil na miestnom JRD brigadami krmenim hovadzieho dobytku a vymetanim hnoja, tak tu radsej nepis.
Ty skaredy! chod prec!