... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Re: dorábané xenóny a predpisy

Piatok, 4. Decembra 2009, 10:35

Súhlas, minule som skoro nabúral, oproti Fábka s fialovými HIDkami, ani tú záchrannú pravú krajnicu som nevedel zrakom nájsť ](*,) :-({|=
Mne keď ešte na Civicu chceli brať TP za HIDky (a to som ich mal nastavené), tak policajt vedel všetko, na istotku (vymenoval, že nemám ostrekovače, že mám kolečko na nastavenie výšky svetiel a že síce mi nejde loziť pod auto, ale vyvažováky vraj asi tiež nemám [-( ..) :-k

Anyway, bol slušný, nakoniec som mu sľúbil, že ich zhodím, lebo na druhý deň som mal auto predávať a bez TP by to šlo ťažšie. Vyšlo ma to bez pokuty, akurát som mu vymenil ramku v domácom kompe :P Lebo zistil, že som ITčkar a on sa bál si otvárať PC bedňu :lol:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 6. Decembra 2009, 17:04

mna ked oslepuje oprtiiduce vozidlo, tak davam automaticky dialkove, ci ich on ma alebo nema.
Je mi to jedno, aspon aby som ja videl (mne to svieti do stredu cesty a nie do protismeru, cize az tak by som ho neoslnoval) a aspon nikoho na krajnici nezrazim.
chvalabohu ze som takych aut vela nestretol.

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Utorok, 18. Mája 2010, 07:53

Je priserne ako ludia svietia aj s normalnymi svetlami nie len s hidkami... Chrapuni si to nastavuju jako sa im chce a vedia o tom akurat konsku <> Policia by mala mat naozaj nejaky pristroj na odmeranie nadmerneho svietenia a stupnicu az po zobratie technickeho preukazu. ked uz mozu brat technicaky za povolene kola, ktore len niesu zapisane v TP, tak nevidim ziadny problem aby zobrali papiere aj seriovej fabii, ktore svietia viac do oci ako na cestu. (samozrejme je to trocha prehnane neberte ma doslova) ale technicke by som bral vsetkym idiotom, ktori svietia vsade inde len nie na cestu!!!
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 19. Mája 2010, 10:49

2bad, nic prehnane ale kruta realita (hlavne seriove fabie ktore su naozaj zle). inac mozno to je len moj problem ale neoslnuju vas aj o2 s origo xeonami? je tam nejak divne cocka a ked to auto vyjde zo zakruty tak svieti na kazdu stranu, napriamo uz je neskodne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 21. Mája 2010, 08:41

s tymi svetlami je to tazko... rodicia maju opla... aj po stk ked idem na tom aute tak mi stale niekto blika ze ho oslnujem...
a napr. ked ide auto s xenonmi aj origo tak to dost oslnuje ale nikto mu neblika proste uz si na to zvykli...
ja mam tiez hid a zatial mi nikto neblikol zeby som ho oslnoval hmm

proste asi zalezi od celej paraboly, niektore su priam urcene k oslnovaniu a niektore su v pohode :)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

lukas107
Kraj: Žilinský

Pondelok, 11. Júna 2012, 16:05

a ako je to ked mam origo halogeny a dal by som tam len tu origo cocku a za nu len klasicku H7-cku? tak sa to moze? tam ide v podstate len o ten dizajn..ze cocka vyzera krajsie..ide o E46 pofacelift
BMW E70 X5 3.0D
BMW E53 X5 3.0D r.v 2005 (ex)
BMW E39 530dAT Sedan
BMW E46 320d Touring M-Packet (ex)
BMW E36 318tds Compact M-Packet (ex)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 11. Júna 2012, 21:12

može ak ma homologizáciu....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lukas107

Pondelok, 11. Júna 2012, 21:36

myslis ak ma čočka homologizaciu?? sak ak zozenim nejaku origo BMW len teda to vnutro zo svetla tak by to malo sediet ci?a co sa tyka kvalita a rozptylu svetelneho luca ako je to?
BMW E70 X5 3.0D
BMW E39 530dAT Sedan

ice.blade

Pondelok, 11. Júna 2012, 21:40

ak zozenies original cocku teda vlastne cele vnutro tak to budes mat na vybojku D2S a tam H7 nedas... jedine riesenie je kupa cinskych replik DEPO alebo inych aftermarket vyrobcov napr HALO, FK Automotive a pod kde mas cocku na H7 ziarovku ale svietivost je polovica halogenu... poradim ti, vykasli sa na to... bud si kup komplet xenony dorob odstreky (alebo aspon zakamufluj listami pod svetla na odstrek) bachni do interieru lightmodul panel bez kolecka nastavenia vysky sklonu a hraj sa ze mas xenony original... akoze si mal buracku a neopravil si odstrek... to ze nemas cisla na napravach ti policajti na ceste kontrolovat nebudu a STK si urcite vyriesis svojpomocne, uvidis toho 3x viac nez z cinskymi svetlami s H7 halogenom a budes mat z toho vacsiu radost ze je to "original"

lukas107

Pondelok, 11. Júna 2012, 21:51

cital som o tom prerabani na xenony ale o tom nemam zaujem..az tak mi to nechyba...mne slo len o dizajn ze tie cocky su ozaj pekne vo svetle a riesil by som to len vtedy ak by mal H7 cez cocku dobru svietivost...ale ako si aj myslel ze nebude mat tak na to kaslem....radsej si zozeniem pekny M-packet naraznik a pekne elektrony a bude to... :smile:
BMW E70 X5 3.0D
BMW E39 530dAT Sedan

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 11. Júna 2012, 22:13

spravne......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

darklord
Auto: stara haraburda

Piatok, 3. Augusta 2012, 02:44

Toto vzdy byva tema na ktorej sa bavim na kazdom fore :lol: Akurat teda by ma len zaujimalo, ako zakon vidi to automaticke naklapanie svetiel? Co ked sa mi svetla naklapaju s celym autom skrz nivo na zadnej naprave? :lol: :twisted:
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných