... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
placo7 napísal:2 airbone:
zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.
2 Rimi:
dalsi prikyvovac......nikdy si nevidel svietit xenon v sosovke. Ani raz sa mi nestalo, ze by mi niekto blikol ze svietim vysoko a oslnujem......nie som tuzer a nemam 8k xenon
2 kamelot:
o bezpecnosti nepis, lebo o nej vela nevies.....Skus zrazit jelena, ktory Ti vbehne do kabiny parohami a potom pis na fore ako si ho nevidel na krajnici......
2 all:
tiez mi vadi, ked vidim xenon, ktory osvetluje (stane sa ze aj origo). Je to ale podobne aj s klasickym svetlom, ktore je nastavene tak ako maju napr. pani airbone a Rimi.
Dakujem za pochopenie
placo7 napísal:2 alfi666:
mno - je dost mozne ze ak natrafim na takych ako ste Vy traja - budem ich musiet exemplarne dat dole. Kedze mi to zakon povoluje urobim to pred policajtom - mozno sa niecomu priuci alebo mi pomoze
compact napísal:hmm, takze je to asi jasne, bud vyhodim tie HID startery a dam do cocky halogen, alebo sa necham pokutovat
ked tam jebnem 4300k vybojky tak ani nebudu vediet ze mam xenony a...zevraj v noci je snimi lepsie vidiet ako zo 6000k, o com aj trochu pochybujem, opravte ma ak sa mylim
uvidim...som zvedavi ci to stou cockou ukecam![]()
zaujimalo by ma aku by som mohol dostat pokutu a ci zoberu aj TP
Ivanko napísal:Chalani,radšej kašlite na to!!! Čakal by som od Vás, že tu miesto hádania poradíte chalanom ako to urobiť so xenonami aby ich mohli mať ďalej. A nie sa tu hádate.Možno by ste mali poradiť kde zohnať lacno ostrekovače svetiel,popripade kolko stojí dorobenie aut. nastavovania svetiel podľa záťaže auta a popripade dať návod na montáž. Toto by ste tu mali riešiť
Ivanko napísal:Vyzera to tak ze vyberam HID a davam H7. Skoda.
placo7 napísal:ok....oficialne sorry za airbona.....ale ked on ma tak nastval ....Pisali sme spolu s alfi666 cez SS......doslo k zmieru (aspon dufam) takze rovnako dufam, ze aj airbone pochopi, ze forum je preto forum, ze tu mozes vyjadrit svoj nazor....
placo7 napísal:2 airbone:
zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.