... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 20:03

placo7 napísal:
2 airbone:

zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.

2 Rimi:

dalsi prikyvovac......nikdy si nevidel svietit xenon v sosovke. Ani raz sa mi nestalo, ze by mi niekto blikol ze svietim vysoko a oslnujem......nie som tuzer a nemam 8k xenon

2 kamelot:

o bezpecnosti nepis, lebo o nej vela nevies.....Skus zrazit jelena, ktory Ti vbehne do kabiny parohami a potom pis na fore ako si ho nevidel na krajnici......

2 all:

tiez mi vadi, ked vidim xenon, ktory osvetluje (stane sa ze aj origo). Je to ale podobne aj s klasickym svetlom, ktore je nastavene tak ako maju napr. pani airbone a Rimi.

Dakujem za pochopenie

Moj zlaty, ty sa uvedom ake <>viny tu vypisujes..
Hadas sa s kazdym, lebo si myslis, ze si najvacsi expert ktory si dal prestavbovu sadu za 5 korun do sosovkoveho projektoru.

Airbone tu pomohol viac ludom, nez tebe viem naratat prispevkov, okrem toho, silne pochybujem, ze si kvoli svojej nafukanosti vidis na koniec nosa - cize, tebe ani 10 xenonov nepomoze ;)

Prajem ti vela uspechov a zacni tym, ze vymazes svoj nick z BMWklubu ;)

Dakujem za pochopenie.
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Streda, 7. Januára 2009, 20:31

placo7 napísal:
2 kamelot:

o bezpecnosti nepis, lebo o nej vela nevies.....Skus zrazit jelena, ktory Ti vbehne do kabiny parohami a potom pis na fore ako si ho nevidel na krajnici......

asi si ma zle pochopil, ja som nemyslel dorabane xenony vseobecne, ale xenony v parabole
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

placo7

Streda, 7. Januára 2009, 20:58

2 alfi666:

dakujem Ti, ze si mi ukazal cestu.....ako prve idem vyhodit xenony z auta (hned zajtra) - lebo je to velmi zle a nezakonne. Skodim tym sebe aj ostatnym. Naozaj vdaka za to, ze si na to poukazal....dufam ze si ostatni tuzeri uvedomia ake zlo pachaju a budu ma nasledovat.

ten nick nemaznem - budem zbierat Reputaciu a budem ju posielat Tebe - nebude Ti to vadit?

looool - chlapi chlapi....ako male deti

mno - je dost mozne ze ak natrafim na takych ako ste Vy traja - budem ich musiet exemplarne dat dole. Kedze mi to zakon povoluje urobim to pred policajtom - mozno sa niecomu priuci alebo mi pomoze :-D

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 21:09

placo7 napísal:
2 alfi666:

mno - je dost mozne ze ak natrafim na takych ako ste Vy traja - budem ich musiet exemplarne dat dole. Kedze mi to zakon povoluje urobim to pred policajtom - mozno sa niecomu priuci alebo mi pomoze :-D

:D:D:D Fuha, ty budes nejaky tazky frajer, aj 100 kilo mozno mas ked si taky husty ;)
Stavim sa, ze pocuvas rap a spatne sa skeris sam na seba v zrkadle aby si vyzeral nebezpecne :lol: :lol:

Neboj, raz dospejes aj ty ;)

PS: vela stastia pri zbierani tej reputacie ;) este sa vidime, cmuk :D

Ivanko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Januára 2009, 21:17

Chalani,radšej kašlite na to!!! Čakal by som od Vás, že tu miesto hádania poradíte chalanom ako to urobiť so xenonami aby ich mohli mať ďalej. A nie sa tu hádate.Možno by ste mali poradiť kde zohnať lacno ostrekovače svetiel,popripade kolko stojí dorobenie aut. nastavovania svetiel podľa záťaže auta a popripade dať návod na montáž. Toto by ste tu mali riešiť :!:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Januára 2009, 21:19

compact napísal:
hmm, takze je to asi jasne, bud vyhodim tie HID startery a dam do cocky halogen, alebo sa necham pokutovat
ked tam jebnem 4300k vybojky tak ani nebudu vediet ze mam xenony a...zevraj v noci je snimi lepsie vidiet ako zo 6000k, o com aj trochu pochybujem, opravte ma ak sa mylim

uvidim...som zvedavi ci to stou cockou ukecam #-o

zaujimalo by ma aku by som mohol dostat pokutu a ci zoberu aj TP

ANO SO 4300k JE LEPSIE VIDIET AKO SO 6000k A ZIVOTNOST CCA 2-3X VYSSIA.

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 21:21

Ivanko napísal:
Chalani,radšej kašlite na to!!! Čakal by som od Vás, že tu miesto hádania poradíte chalanom ako to urobiť so xenonami aby ich mohli mať ďalej. A nie sa tu hádate.Možno by ste mali poradiť kde zohnať lacno ostrekovače svetiel,popripade kolko stojí dorobenie aut. nastavovania svetiel podľa záťaže auta a popripade dať návod na montáž. Toto by ste tu mali riešiť :!:

Suhlasim, ovsem vsetko toto ti nepomoze ak natrafis na premudreleho policajta... ale mozno vacsinu by sa stym podarilo odbit ;)
Samozrejme - zaklad je cocka a ostrekovac - lebo toto vedia lahko skontrolovat..... automaticku regulaciu az tak lahko neskontroluju, tak predpokladam, ze by sa do toho ani nepustali.

profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Januára 2009, 21:22

Placo7: s tým airbone-m si sa troooošku sekol :lol: :lol: 8) 8)

Martin46

Streda, 7. Januára 2009, 21:22

Ivanko napísal:
Vyzera to tak ze vyberam HID a davam H7. Skoda. :cry:

Preco by si to robil??? tvoje auto vobec neoslnuje, mame tam ja aj ty uz sosovku so xenonovym loemnim. Ma vacsiu "dioptriu'' takze vyraznejsie lomi svetlo, svieti do sirsia a do roviny.

Airbone: suhlasom s tvojim nazorom, mas pravdu, tych aut ktore su ako napr. "moje" ze neoslnuju je mensina, stavim sa ze by ta ani nenapadlo ze xen. mam neoriginal. Xenony su ale pre mna taka nostalgia, vdaka nim som si zarobil na bmw :wink:

placo7

Streda, 7. Januára 2009, 21:28

ok....oficialne sorry za airbona.....ale ked on ma tak nastval ....Pisali sme spolu s alfi666 cez SS......doslo k zmieru (aspon dufam) takze rovnako dufam, ze aj airbone pochopi, ze forum je preto forum, ze tu mozes vyjadrit svoj nazor....

Ivanko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Januára 2009, 21:35

Som rád,že sa to urovnalo. HID nevyťahujem,skovam meniče a dorobim asi ostrekovače. Dik Matko

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC

Streda, 7. Januára 2009, 22:13

placo7 napísal:
ok....oficialne sorry za airbona.....ale ked on ma tak nastval ....Pisali sme spolu s alfi666 cez SS......doslo k zmieru (aspon dufam) takze rovnako dufam, ze aj airbone pochopi, ze forum je preto forum, ze tu mozes vyjadrit svoj nazor....

Niesom prikyvovac..Ano mam HID a mam to v parabole aby som lepsie videl..Uprimne este nikto mi ani raz neblikol.. Lapil som obrubnik v tme a v dazdi lebo som <> videl a preto som si dal xenon.. A vyjadri sa akokolvek o tuzingu a jak je parabola na <> aj tak ho tam budem mat lebo sa mi s tym jazdi ovela lepsie.. Nexcem na nikoho utocit,len vravim svoj nazor..
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 7. Januára 2009, 22:38

placo7 napísal:
2 airbone:

zivo si Ta viem predstavit....tipek s "brejličkami" (nemam nic proti okuliarom - zvacsa su mi taki ludia sympaticky (ty to ale isto nebudes)), ktory nema ani svoje auto a ak Ti ho aj tatko niekedy pozicia, tak nie na noc - lebo sa boji aby si mu ho neroztrieskal. Podla tvojich slov tipujem, ze mas najazdene po noci asi tolko ako ja nacuvane za dna. A ty ides moralizovat ludi co si maju dat a co nie? Apropo - tukni do wikipedie a zisti si za co sa Nobelova cena udeluje a potom vypisuj na fora podobne nezmyslne keci. Ty sa bojis ludi ako som ja - a ja radsej pridam aby som obehol takych weekendovych vodicov ako si TY - aby som sa vyvaroval nejakemu schaoseniu, ktore mozes kludne vyrobit.

Jasne, ti co ma poznaju mozu len dosvedcit to co pises. Som kokotko s okuliarmi minimalne lave +3 a prave sklo aspon 5 do minusu. Auto nemam svoje, vsak som chudak, odkial by som nan zobral. Navyse tatko mi auto nepoziciava, tak len sedim doma pred pocitacom, drzim tanier v ruke a hram sa ze soferujem. Dokonca nemam ani vodicak, dokonca ani obciansky (okrem lecencie leteckeho mechanika pre letecke motory a drakove systemy :cry: ) A mas pravdu, takych ludi ako ty sa tak strasne bojim, ze ked nato myslim, tak zistujem ze sedim na takej hnedej kasicke.... Urcite ked raz nahodou budem mat auto ako ty (co to mas? e36ku?), tak sa ti uhnem na ceste, aby si ma mohol obehnut a tak si pritvrdit na svojom mladickom pubertiackom egu. Neviem si ani predstavit aby som sa opovazil takemu tazkemu machrovi ako ty odolavat s mojou skoda 105S. O tom tvojom cuvani, ze si nacuval viac ako ja najazdil naozaj nepochybujem. To musis teda riadne jazdit ak za rok nacuvas viac ako 60tkm.... HMMMM To ta musi aj krk boliet.
No a nakoniec len dodam ze ak nevies prehltnut to, ze si dedinsky tuzer, co si kupil auto za 80tisic co si si zarobil na miestnom JRD brigadami krmenim hovadzieho dobytku a vymetanim hnoja, tak tu radsej nepis.
Ty skaredy! chod prec!

Spionator
Auto: E60 530i xdrive 2009

Streda, 7. Januára 2009, 22:58

=D>=D>=D>

...ta dnesna doba, niekto si kupi bawo a je naj,naj,naj....

Martin46

Streda, 7. Januára 2009, 23:08

spionator:airbone:

tak to ma byt ze sa podporujete;))))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5