... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MaTuloo napísal:Problém bol v palivovom čerpadle, sitko cele čierne zajebane na mraky. Mal som s angličana druhe čerpadlo tak som to komplet cele prehodil a bol odskušať a čuduj sa svetu štartuje to lepšie aj za studena na 2 - 3 otačky, pred tým to štartovalo málinko dlhšie. Za tepla je to už OK štartuje to normálne takže problém vyriešený.
michaltt napísal:
Tak to je super poznatok, urcite si pomohol viacerim ludom. Mne tiez, nieco podobne ma znamy ale nie na bmw. Indicia je skvela takze dik aj za ostatnych.![]()
PS: S vykonom si nemal problem ? Hlavne vo vysokych rychlostiach ? Nemal som pocit ze to auto nedosahuje urcite rychlosti tak ako by malo, hlavne na dialnici ?
ViktorDDD napísal:vieš čo stary, mám M62TU, 2x camshaft sensor, crankshaft sensor, váha, 4x lambda, 2xvanos, 8x cievka, je tam toho hodne čo sa môže posrať, ale vystačím si s inpou a káblom za 25€, treba trochu porozumieť tým hodnotám čo to ukáže a hneď sa vie čo je v ťahu, avšak ak niekto nemá schopného mechanika poblízku a nemôže si robiť diagnostiku keď sa mu zachce alebo hneď keď sa závada objaví, tak je problém odstrániť chybu
diesel opravíš ľahko a rýchlo, no len, ktoré sú tie 4 kľúčové veci u M57? naozaj sa tam nič iné nemôže posrať?
že zabrbleš p*čovniu OK, ale potom sa to snažíš ešte aj obhájiť
pelo napísal:Sitko nie je sucastou drziaku, da sa zdemontovat a vycistit. Takisto palivova pumpa sa da vymenit samostatne len ten sulec, netreba to menit cele s plavakom..
starynovy napísal:Ja tam vidim dodavku paliva-jedna vec, system preplnovania a kontroly tlaku/prietoku vzduchu-druha vec, vstrekovacia sustava a jej prislusne cidla-tretia vec, riadiaca jednotka a imobilizer-stvrta vec. To ze niekto nedokaze pouzivat rozum pri diagnostikovani zavady, a skor z toho robi zahady je jeho vec, ale kam sa hrabem na kadre typu Ing. Vsudebylvsechnovidelvsechnozna, idem spat do svojich snov.
pelo napísal:Este raz, asi sme sa nepochopili.
Sitko nie je sucastou drziaku, da sa z drziaku dat dole a vycistit. Ma na sebe kovovu prirubu, za ktoru je na drziaku nasadeny. Neda sa sice kupit samostatne, ale nie je to ani potrebne, kedze je plastove a da sa tym padom vycistit bez poskodenia...uz sa chapeme?