... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
michaltt napísal:Palivovy filter to moze byt (teoreticky) ale dam ruku do ohna za knock senzor (senzor klukovky) alebo jeden z camshaft senzorov (sacia / vyfukova vacka).
Pouzil si origo diely alebo nahrady ?
MaTuloo napísal:Použil som použité ale originálne diely.
michaltt napísal:Palivovy filter to moze byt (teoreticky) ale dam ruku do ohna za knock senzor (senzor klukovky) alebo jeden z camshaft senzorov (sacia / vyfukova vacka).
Pouzil si origo diely alebo nahrady ?
starynovy napísal:Ja som porovnaval s M57, nie s tym starym parnikom, pichnes to na diag, a vies o co ide, vymenis jednu z tych 4 klucovych veci ktore tam su, a vzdy to pojde, nie budem 2 roky riesit ze to nejak asi vynechava, potrhava, alebo ked za tretou dedinou prsi tak obcas zle startuje. Ja nebastlim.
starynovy napísal:A potom ze diesel je zlozity a drahy.. nestartuje? je tam nafta? su dobe zhavice? ide nafta do trysiek? vyriesene.. netaha? je tam turbo? vyriesene.. just sayin, tychto neriesitelnych benzinovych problemov tu na fore je xy, sam mam dva pred domom, a ked si nebudem moc fandit, poviem ze o tom jednu/dve veci viem, a itak to nejde, a uz asi ani nikdy nepojde. Tak nech sa dari v nahanani tych musiek tam.