... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
enkyBMW napísal:
poviem ti ze skoro vsade a to byvam v jednej dedine a tam su ozaj kopce
Viem ze ja to nezmenim ale preco velke automobilky ako BMW, Mercedes a ine vyrabaju zadne nahony? Viem ze je to kvoly vyvazeniu v lete alebo este neviem co ine...No pravdu povediac ma to podstatne viacej nevyhod ak vyhod. Aspon ja to tak pocitujeme. Existuje na to naozaj nato nejaky seriozny dovod? Alebo to automobilky robia iba kvoly tomu aby sa odlisovali od inych? Vdaka vsetkym za seriozne vysvetlenie a povzbudenie pred mojim susedom.
jararak napísal:kup si botasky s tenkou podrazkou, tam je mozno chyba ze nevies sa hrat s plynom, ja som dosiahol skoro cit teraz asi mesiac dozadu a ovela lahsie sa mi driftovalo a taktiez spotreba sla mierne dole. inac zadny nahon je o tom ze musis pocitat s vaznymi nasledkami ked nieco poseries v rychlosti.
johnyfly1 napísal:ked som ja zazil na mojom bmw prvu zimu myslel som si ze sa poserem od strachuto som siel do ostravy zavcas rana a pred fridkom co je ta 4prudovka tak tam som si myslel ze ma vykoti
proste tak neskutocne hadzalo zadkom ze az ale zasa ma auto upozornilo ze rychlejsie nemam ist
a ked som siel spat tak zasa ma hadzalo a obiehali ma vsetky prednokolky no a?
fakt neviem co by sa stalo keby som siel rychlejsie a zacalo ma hadzat chel by som to skusit ale niekde kde je strasne vela placu aby ten smyk sa dal bezpecne ustat
a mozno by sa nic nestalo neviem ale je to dost neprijemne ked zacne hadzat zadok...ale co proto bmw by som aj tak nemenil
Zemo napísal:
ma celkom zaujima co si s tym autom robil ze ta hadzalo... a ake gumy tam mas? lebo mne sa za celu zimu podarilo len jediny krat moje mierne vyviest z rovnovahy, a to ked som predbiehal na ceste s dost hlbokymi vyjazdenymi kolajmi z kasoviteho snehu. ale stale by som to nenazval ze ma hadzalo, skor ze na sekundu bolo trochu neiste a potom sa hned zrovnalo... a ver mi ze predokolky ma teda nepredbiehali.
som si spomenul ze vlastne este raz ma smyklo, ale zase sa bavime o tom ze par centimetrov (pri odbocovani, zhodou okolnosti pri Tempuse v BA), ALE predo mnou sla S8 (s quattrom) a tej to spravilo presne to iste.