... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MateX3 napísal:nechcem tu zasierať nejakými zelenými názormi, tiež mením po cca 15-20tkmale pravda je taká že opotrebené oleje putujú na skládky. A pribúda ho. Šetríme motory na úkor prírody :/
Jok3er napísal:taketo židáčenie by som cakal tak od niekoho s Daciou alebo citrónom a nie s BMW...
ROKI49 napísal:Na skladky? Co som ja videl, tak servisy maju casto pec na olej a kuria nim.
Jok3er napísal:taketo židáčenie by som cakal tak od niekoho s Daciou alebo citrónom a nie s BMW...
tvaroh napísal:
ked tu hovoris o zidaceni tak dufam ze davas vsetko original a lepsie
ja zas nepochopim ludi co zidacia s olejovym filtrom co stoji 18e v BMW a musia kupovat take picoviny za 9-10e ked to robia max raz rocne
no ja napr na diesloch menim olej kedy si povedia cize na 99% po 30 000km
na benzine to robim skorej, ale to je dost specificky motor
inak pripajam link pre vsetkych co povedia ze papierovy filter ako papierovy filter
http://www.youtube.com/watch?v=P4sBYVBoWBw
tu by som este dodal ze podla mna je ten filter viac menej dolezitejsi ako olej, lebo olej sa ti pri beznej jazde nema sancu prepalit ked nejazdis okruh a full otacky, ale filter je dolezity pri zachyteni toho bordelu co ti zadrbe motor
ano vela kratkych jazd a neviem co znizi zivotnost oleja, ale to ti dnes prerata kazdy palubak podla jazdy takze preco sa nim neriadit
p.s. kazdy sa tu snazi menit olej po 8-15000km ze to je super super pre zivotnost a 80% z tych ludi tankuje jurki lukoil a podobne tak to ide dost proti sebe
ROKI49 napísal:
UhliC napísal:Ten filter MANN je este drahsi ako origo v bmw. Ja som daval nemecky ALCO a som spoko :-)
ViktorDDD napísal:nemysli si že keď je tam nálepka bmw tak je to automaticky lepšie,
je kopa dielov napr. od boschu čo je len prebalené do krabice bmw a cena zrazu o 30-40% vyššia ako bežná moc za ten boschácky diel
Easa napísal:Však v tom videu ona porovnáva BMW filter a vedla toho MANN Filter ako fejk