Dnes som sa pustil do rozoberania auta a následnej opravy poškodených vecí pri nedávnej zrážke s lesnou zverou, bolo treba vyrovnať trubky chladiča servo oleja...samozrejme na novo ich nastriekať, dopasovať druhú prednú masku ( kedže ani tá čo som zohnal nebola 100 percentná...bolo ju treba trošku povyrovnávať ). na jednom svetle je odlomený úchyt...takže to bude treba nejako spraviť..., a aj klíma vrtuľa má nejakú veľkú voľu..akú nemala...takže ju treba rozobrať a pozrieť dnu.......len tak na skúšku som už nahodil masku aj M-nárazník :)
btw: už dávnejšie som sa chcel opýtať... má niekto tieto svetlá ? Depo ?......mám ich tak zle nastavené alebo naozaj svietia tak na ko...t
ked si presadnem do toho dvojlitra strieborného...čo predávam ...tam sú svetlá s tými plastovými sklíčkami...a sú prepálené samozrejme na stretávačkách....ale svieti to ako sviňa...

nenormálne to svieti.........na TDS-ku možem pozapínať všetko...hmlovky,stretávačky, diaľkové....a aj tak to nesvieti tak ako v tom striebornom benziňáku ked zapnem len stretávačky
a ten blatnííííííík
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
bože...stále nemožem zohnať cukríkový origo blatník.. po faceliftový.(origo nový je nekresťansky drahý..).asi budem musieť kupiť..a nahodiť náhradu..