Tak...po dlhšej dobe je auto konečne nastriekané a už sa znova menej hanbím jazdiť po ceste Lakýrnik ktorý to robil ..urobil celkom slušnú prácu...až na nedostatky ako zalakované zadné okno bezfarebným lakom
...a nedostatky zaleštenia...no možno som ja príliš náročný
Ďalšie opravy/úpravy
-geometria prednej a zadnej nápravy
-fólie na zadných oknách
-prahy a podvozok dostali ochranu zvonka pred zimou + mám v pláne vystriekať aj dutiny
-KAT off
-auto dostalo nový výfuk...duplex urobený z antikorových rúr ( za ktorý ďakujem bramborákovi a hlavne jeho kamarátovi Dominikovi,ktorý je tvorcom tohoto výfuku,spravil ho úplne sám...ako sa hovorí...urobil ho na kolene odporúčam

...veľmi šikovný chalanisko

)..nárazník zadný ešte čaká na difúzor a výfuk na koncovky...neviem ale ešte.čo mám dať .. dve dvojité koncovky ? alebo po jednej koncovke na každú stranu ?
-EGR off
-v interiéri pribudla lakťovka ( pôvodne sivá ale čierna farba na kožu to dala do poriadku )
-vymenil som predné sedačky...čierne..sa mi páčia viac...a navyše stará šoférova sedačka už bola potrhaná..sedačky sú s ohrevom chýbajú mi ale ešte vypínače a komplet kabeláž..tak ak by niekto vedel o niečom tak mi dajte vedieť prosím
Ešte k predným svetlám...ak by mal niekto záujem..vymenil by som...najskor asi za niečo ako devil eyes ...( k mojim svetlám niečo..sú to svetlá Depo..žiarovky H7...bez poškodenia..sú staré asi rok a pol (presne neviem..musel by som kuknúť na bloček) ...mám k nim ešte aj origo krabicu aj s bločkom )
Plány do najbližšej budúcnosti:
-kedže auto bude v prevádzke aj v zime tak chcem dať nové žhaviče...a taktiež by som chcel dať nastaviť čerpadlo Lukymu...žiaľ ..zatiaľ sa mi ho ešte nepodarilo kontaktovať
-elektrony...večná dilema R16...alebo R17..
-potrebujem zohnať ešte dva plechové disky s E34..( tie také akoby rozšírené..neviem či majú nižšie Et..ako plecháč na E36...ale veľmi sa mi páčia...tak na zimu by som chcel tie...a nejako ich pekne farebne upraviť
-zmena farby stropnice z bielej na čiernu