V priebehu tohto týždňa som sa konečne dokopal k dlho odkladaným veciam.
Konečne som urobil úpravu snímača tlaku turba podľa Lukyho...narozdiel od toho že ja som použil potenciometer..ktorý mi doniesol jeden známy...čiže hodnotu odporu som si mohol nastaviť...( kedže mi najskor v obchode s elektronikou neboli schopný zostaviť odpor danej presnej hodnoty)
Ďalej som konečne vymenil žiarovku v osvetlení displaya vonkajšej teploty malého BC-čka
Na koniec som uvidel na nete rozperu..na E36 tku z nerez ocele....tak som ju kupil...Je značky Supersport...ale jej povrch nebol taký lesklý ako v prípade duralovej rozpery....tak som ju nastriekal na červeno. Mimo chodom....môj tatko ma stihol zdrbať že načo som to kupoval....že sme to mohli urobiť doma..

Tak som ho hneď upozornil na slovíčko...SME to mohli spraviť ? ....kedže ja by som to asi nevedel urobiť aby to aj nejako vyzeralo a splňalo aj účel
Tak mi povedal že cez zimu...keď bude doma...že mi rozperu spraví....tak som zvedavý ako to dopadne :) Samozrejme že použije čo najpevnejšie železo...a kedže môj otec je ...dovoľujem si povedať Pán zvárač....a Pán rezač...a vlastne Pán domáci kutil...tak si myslím že tá rozpera bude ešte lepšia ako táto továrenská....čiže...o nejaký čas bude táto rozpera možno na predaj.