v núdzaku bude problém vyškrabať sa do kopca, myslím že by sa to malo spamätať po ďalšom štarte motora
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
díky dethXtreme ..ale dlho som sa rozhodoval pre ich farbu...(tuším že som o tom s tebou písal aj cez správu) ...biela..oranžová,zlatá ..alebo kombinácia..nejaké ...že límec iný...a stred iný.....ale keby som napr.dal stred čierny a límec biely...tak myslím že by vyzerali tie kolesá opticky malé
Včera ...malé výročie v podobe hodnoty 270 000 km na tachometri....za tú dobu čo ho mám najazdilo už 13 000 km.....tie kilometre idú poriadne rýchlo...zelené štvorčeky na ukazovateli výmeny oleja sa nejako rýchlo rozkotúľali
ty vole tak to video je fakt bomba, ked sa mozem spytat jak je to tocene?? lebo je velmi velmi plynule cele, a nevidim tam ziadne kolajnice ani stopy od auta ani nic.. a ta pesnicka, to je absolutny top
to auto vyzera ppci.. a tocene sirokacom docela uznavam, menej to trase, clovek sa moze viac hybat , co vlastne aj ukazalo super video.. predpokladam ze to bolo na 600d + canon 10-22 alebo tamron?
m-paket tam bude urcite super, este to chce doladit svetla aby vyzerali co najviac origolook, tie kruzky vymenit za ccfl alebo led (zlte odporucam k tej farbe) rovnako ako zlte predne origo smerovky (mozno som to uz pisal )