Surrender...mám doma oranžády....chcel som ich tam na skušku nahodiť..no akosi nechceli držať na týchto depách..nepasovalo to nejak...ale mal som nahodené oranžády ked som mal rezervné svetlá nahodené....a musím uznať..že dilema je na svete :) s oranžádami to vyzerá tiež dobre :)..tuším že mám aj niekde foto...
a čudlíky ...v pohode si to možem prehádzať :) ked budem chcieť...takže ked ma to napadne a budem v aute tak sa možno pohrám :)
Dogg88 ....no k zvuku .niekto to prirovnáva k traktoru alebo k Liazke..počul som hocičo

ale ked tomu naložím ...a otáčkomer prejde hranicu 3000 tak je to pecka

..je to ale niekedy až moc hlučné..najmä vnútri ked ...vzadu veziem maminu...tak ju vždy rozbolí hlava

takže rozmýšľam o tom že tam prihodím jeden maličký tlmič.....a taktiež...neviem čo som to už neprehnal tým duplexom...uvidíme na jar..ked sa bude riešiť nahadzovanie M-packetového zadného nárazníka.....možno pojdem cestou downgradu a tú pravú rúru jednoducho odpílim....ale zase to stratí takú jedinečnosť...predsa len.. E36-tiek z duplexom som veľa nevidel...a o TDS s duplexom viem už iba o jednom zatiaľ :) a to pochádza z TN kraja :)