Tak po dlhej dobe som auto konečne dal dokopy....ešte mi chýba zadný nárazník....ale ten sa už lakuje :) a potom sa vymení spoločne s diferákom :) áno...SAMOSVOR je doma :) takže svor dostal nový náter a nový olej :) pri montáži som ale praskol pravé sklíčko M-späťáku.....ach to boli nervy

dalej som zistil že silenty predných ramien sú KO ...takže budem meniť....( pravdepodobne za červené strongflexi....ktoré možno ..možno pojdu aj na celé auto ) dalej niečo začalo od zadu hučať ...myslel som si že ložisko....tak som zdvihol tú stranu odkiaľ to hučalo...mechanik počúval a ja som točil kolesom...a hovoril že sa mu zdá že to ide od diferáku....to by bolo fajn ..kedže diff pojde aj tak vonku :) no uvidím...možno to budú aj tie ložiská.....uvidíme..ked sa bude meniť diff :)
No a asi dám jeden malý tlmič na ten výfuk..pretože mi už ide ten hluk občas na nervy....ale zas niekedy sa mi to páči...takže neviem čo s tým urobím :)
pridávam foto :) ( aj nejaké narcis foto

musel som sa odfotiť s vecou ktorá mi robí radosť a zároveň pri ktorej som prišiel o toľko nervou

)