nadro....36-tku mám už celkom dobre prelezenú :) z dola nahor...a aj naopak... :) na tvoj cukrík by som si netrúfol asi :) bál by som sa :)
popo3d
v prvom rade som to pri montáži všetko dotiahol...dobre...a dal som šrobiku všade kde maju byť...no ale nezaťahoval som hned všetko...zatiahol som si napevno len tie vrchné...čo držia fukáre zo zámkom...a potom som nahodil kastlík...zakrutil tie šrobiky čo su za dvierkami....ale nie na doraz...zavrel dvierka...a celý kastlík som si pridvihol...a pridržal v takej polohe aby to bolo dobre..tá medzera...a zatiahol som si šrobiky na doraz...no ale potom som dal aj dve samorezky k zámku.....aby pritiahlo plast so zámkom do zadu...čo potom pritiahne aj vrátka bližšie ...
zajtra spravím foto..ako som to nabastlil

.....je tam nevýhoda...že po otvorení kastlíka je vidno dve malé samorezky....ale tie som zatrel na čierno a ..možem kašľať

...pri zatvorenom kastlíku nič nevidno...a aspon nemám medzeru ako grand kaňon... a samorezky sú malé...nič strašné.....uvdiíš...ked dodám foto....
ale možno sa mi to len náhodne podarilo....tak došteľovať celkom......
niekedy skúsim Doggovi ....pomôcť s tým kastlíkom..a uvidím..či aj jemu budem vedieť spraviť..nejakú menšiu medzeru....