aj ked...stále som veru na vážkach

s tou mechanikou...

no bez evry sa viem zhruba vyrovnať 320d 110 kw...minimálne v zrýchlení z 0-100 km/h ,
Paľko....ked sa vám s otcom podarí dať do poriadku ten motor v Omege...tak pocítiš zmenu....teraz podľa toho ako si mi to opísal...je to lenivé strašne no......moj je poladený trošku (egr off,kat off, ) a v pohode to začne zaťahovať od 1600 otáčok ...samozrejme že nie na plno...ale cítiš proste že to zrýchľuje ....že to ide.....kdežto ....po kúpe...ked som mal rozladený a neupravený motor (posunutá vačka, kat on, EGR on ) tak to bola katastrofa...neťahalo to ani pri 2200 otáčkach...ako som ti spomínal......bola to katastrofa....
Staronovy.....no predvčerom som menil olej....a hodil som tam 10w40...a vymením to po 10 000 km....tak ako hovoríš,
Suit.....je to rozdiel ...je to cítiť nenormálne....ked to zapneš...akoby si dostal kopanec do zadku...auto chytí druhý dych...nakoľko mám absolútne priechodný výfuk....tak aj zvuk sa pritvrdí po zapnutí EVRY....je taký agresívnejší..mohutnejší....je to rozdiel za pár drobných....až na to že sa na to nedá ísť moc v nížších otáčkach...na tak 1000-1500 otáčok to breše už a skáče a trhá a na voľnobehu tiež...ale na šprintovanie....a obiehanie..a vlastne hocikedy ked potrebuješ viac výkonu ....si to zapneš...a valíš