170kW?

to malo tak 106 kvoli tej hajzlovej rure miesto vyfuku.. Tak jasne ze to vyhral, konkurencia bola 2 E46 320d, pricom jedna mala chip, vsetci sa triasli ako to vyhra, a len to dymilo, a padalo do nudzaku, prisaham ze felicia by dala lepsi cas, brutalne to neslo, ale hulilo za troch

a druha E46, tu tusim soferovala zena for fun, takze typek si teraz doma honi ego nad poharom ako vsetkych dal dole.. Nabuduci rok som prvy v rade prihlaseny na tie sprinty. Ale vecer ked sme odchadzali, dali dva volne s kamosovou E34 mtds, a ludia riadne kukali

Ako zase ma teraz dodrbu, ale nedivim sa ked kukali na E34 ktore pomerne rychlo rubali po trati, po celom dni posratych E46tiek, kam sa pozres tam E46, dost nuda co sa tohto tyka.. E34 tam boli 4, ja, kamos, 540iA tu z fora, a nejaka v horsom optickom stave, asi tds.. Inac bolo fajn, uz sa tesim na buduci rocnik, som sa bal ist na tie sprinty, ze tam to auto utrapim, ked pojdem 10-15 jazd, a nakoniec sa ukazalo ze su tam prihlaseni traja, z ktorych ani jeden nemoze konkurovat, mi bolo luto cely den ze som to tam nevyskolil