Tak...myslel som že do caratu nestihnem nič..ale stihol som všetko čo som chcel..od pondelka to boli vcelku fofri....svor mi došiel v PONDELOK...dal som ho do poriadku...
UTOROK nahadzoval som svor ako som spomínal vyššie
STREDA bol som za klubákom Staronovy a urobil sa Evry mod :) ..niečo okolo neho spomeniem dalej...., potom som rozobral predok...aby som zistil kde je problém v klíme...zistil som že chladič je dieravý...takže nasledovala rýchla kúpa.....večer som auto dal ako tak dokopy...pretože
ŠTVRTOK ráno som valil do Bánoviec nad Bebravou za Palim ( tuner_bn) aby som od neho kúpil kolieska, následne rýchla cesta domov... prevzal som si v servise nový chladič....išiel som domov..auto znova rozobral...pri nakladaní nového chladiča som pospomínal pár svätých kedže je to neorigo..tak to nesedelo...dobre, po pár úpravách som ho tam napratal,poskladal som auto a bežal som obuť na disky pneumatiky...vyvážiť a obuť.. a naplniť klímu........večer okolo 8 mi roztrhlo klinový remeň na klímu.....omotal sa okolo Visco vrtule..odkrutilo ju a drbla na kladky...fajne ju ohobľovalo....skoro ma porazilo...kde teraz na rýchlo zoženiem nový remeň ?
PIATOK budíček na 7 hodinu rannú... v jednej predajni dielov mali klinový na sklade....krása...nahodil sa....potom ešte nejaké detaily ako ľadvinky prestriekať na novo...a potom umývať..a vysávať... a o 12.15 som skončil ...rýchla sprcha a vyrazil som na cestu
išlo nás viac áut....šli sme spoločne s klubákom Krenkom,FaMartom, v DK sa k nám pripojil Fritol...a potom ešte jedno TDS zo Sučian ...cesta bola vcelku fajn....za DK si moj spolujazdec všimol že mi nadhadzuje prednú kapotu.....ja chuj som ju zabudol v DK zacvaknúť....možem mu ruky nohy bozkávať že si to všimol.....po diaľnici som bol rád že som tú klímu spojazdnil :)
priamo na mieste...som najskor nechcel...ísť na šprinty....ale potom som šiel.....hovorím..aspon skúsim...
teraz niečo k EVRY modu....ide to ako sviňa....muselo to pridať minimálne na 170 koní.....pretože som na šprinte porazil tak o dlžku auta aj E46 320i coupe ( 125kw) , a aj AUDI A6 3.0 TDi quatro automat(225 koní ) dostalo po ušiach....dalej Honda Civic (vajíčko) chalan povedal že tam má 1.6 VTI (160 koní) a z 0-100 to má za 7,5-8 sekund...aj toho som porazil...tak neviem..možno kecal do vetra...a tých 160 koní tam nebolo..alebo ten evry priložil viac ako na 170 koní
čo sa týka Caratu...ked som ráno v sobotu videl tie zajebané autá...hovorím si...no nazdar...a v piatok večer ked som videl koľko nakurvených teliat chodilo pomedzi autá....tak som samozrejme zdúchol aj s autom v noci dalej ku kamarátom a spal som v aute..
stretol som pár ľudí ktorých som vobec nečakal...ako pán od ktorého som kúpil M-paket....a takisto aj auto na ktorom ten M-paket bol...no a dalej Bramboráka.....a stretol som sa znova aj s Palim a jeho otcom (tuner_bn) ...veľmi príjemný ľudia....rád som spoznal :)
fotku mám zatiaľ iba jednu....ked mi dajú kamaráti...pridám dalšie..ja som nejako nefotil nič