Všimol som si, že mi začalo napravo dačo buchotať

:
Tak som jedno sobotňajšie poobedie menil ramená. A rovno všetky štyri, teda horné aj dolné. Všetko Meyle, horné sú HD. A zase samozrejme geometria. Predtým som menil všetky tyčky riadenia, takže teraz je to už na kompletku. Náprava pekne stíchla, hneď je to o inom. Nejaké foto, na moje prekvapenie šlo všetko celkom dobre povoliť aj v domácich podmienkach s bežným náradím:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zase som sa snažil odstrániť ďalšie vôle v riadení, menil som "mini" hardy spojku či ako to nazvať na stĺpiku riadenia. Nie že by bola na šrot, ale v porovnaní s novou bola dosť gumová, taká vláčna

:
Ďalšia voľa sa dá vymedziť dotiahnutím tej skrutky na spodku stĺpika riadenia (32ka klúč a po troche prikrútiť, tak aby sa dalo volantom stále ľahko polohovať hore dole).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tiež som riešil (už dávnejšie) prečo mám nádrž od spodu zadrbanú od nafty, nie moc, ale predsa.
Na návšteve u strýka sme sa do toho pustili večer o deviatej, skončili sme ráno o...už ani neviem jednej. Nádrž šla von, vyčistili sme ju, zablendovali všetky otvory, natlakovali vzduchom a potierali sme jarovou vodou, aby sme zistili odkiaľ to čúra. A čo sme zistili? Hovno

. Nikde nič, tak sme to zložili a šli sme spať s pocitom zvonku pekne očistenej nádrže.
Ďalej som to sledoval, zhruba za 2 týždne sa to tam objavilo znovu, tak som po včerajšom tankovaní plnej preventívne otvoril dekel nad čerpadlom a tam nadrbanej nafty:
Obstriekal som to čističom brzd a sledoval odkiaľ to ide. Tieklo to spod konektora. Odčerpal som cca 30 litrov, vytiahol to von, zase odmasťoval donekonečna a potom som ju zbadal, sviňu jednu prasklinu:
Čo s tým? Moc možností nebolo. Odmastil som, chvíľu fénoval, nech sa vyparia aj posledné zvyšky nafty z okolia toho konektora a celé som to utopil v dvojzložkovom epoxidovom lepidle:
Nie je to luxusné riešenie, ale tlak v nádrži nie je žiadny, tak by to mohlo vydržať. Vtedy, keď sme mali tú nádrž dole, tak sme to nezistili, lebo v tom mieste kde to tieklo už žiadna nafta nebola, vytriasla sa, vyprchala a to jediné miesto sme nepotreli jarovou vodou

.
Pri tej príležitosti som vyčistil sitko: