... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: [E34 525i Touring] Pohrebne sluzby Michaela Schumachera

Sobota, 7. Apríla 2012, 15:09

keď vieš ako na to tak to máš vymenené za 2hodinky, starý silent vytlačíš tak že dáš niečo medzi silent a podlahu, napr. orech z goly, nápravnicu začneš dvíhať heverom a pritom silent nahrievaš plameňom alebo teplovzdušnou pištoľou a pomaly sa vytlačí, nový tam dáš opačným spôsobom, napasuješ ho na miesto, vložíš niečo medzi podlahu a nápravnicu, dáš pod silent hever, dvíhaš a váhou auta sa tam vlisuje (ja som dal silent do mrazáku aby sa guma trochu stiahla, miesto silentu na nápavnici som jemne nahrial okolo 40-50st. a silent ešte namydlil)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

darklord
Autor témy
Auto: stara haraburda

Sobota, 7. Apríla 2012, 15:19

Jaj tak ked len toto, to by nemal byt problem :) Este otazka aku znacku kupit? V kelly maju FEBI, v elite SWAG a Lemforder, cenovo su plusminus vsetky narovnako, L* je trochu drahsi ale to ma nezabije. Asi idealne vymenit hned obidva, co? Ach jaj, to som si kupil za pokladnicku. Predne dolne rameno jedno je v prdeli, vzadu ulozenie a na jednu supu pojde desat litrov hore koinom, potom motor furt hneva, loziska vzadu by chceli vymenit. Grrr

Este ma tak napada, daju sa nejak nedestruktivne zhodit nastavce prahov a skontrolovat stav prahov pod nimi? Nerad by som aby mi to zhnilo pod tym.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

ViktorDDD

Sobota, 7. Apríla 2012, 15:26

lemforder je dobrá značka :wink:
ako na M-prahy to neviem, je to tam nacvakané ale ako sa to dáva dole aby sa nepoškodili tie držiaky to neviem
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

darklord
Autor témy

Pondelok, 9. Apríla 2012, 08:01

Dakujem kokotovi co mi urobil dve diery do nadrze a vybral vsetok benzin. Dufam ze ho niekto az ho chytia bude velmi dlho a intenzivne trapit, chytit ho ja tak bude lutovat ze sa narodil. Tak, urgentne riesim otazku cim zalepit plastovu nadrz po prerazeni a kradezi benzinu, do dier sa mi podarilo s vypatim vsetkych sil nasrobovat M8 sroby na par zavitov, ale neviem cim by bolo najvhodnejsie to este dotesnit, nerobim si iluzie zeby to tesnilo aspon na 90%. V garazi mam k dispozicii silikony na obklady, nejaky polyuretanovy silikon na spary a lepidlo na PE trubky vodoinstalacie, linolea atd. Na benzinke asi nic ako lepidlo na nadrze mat nebudu, co?

Obrázok Obrázok
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Utorok, 10. Apríla 2012, 10:59

len opatrne s lepením s teplými lepidlami nieže vybuchneš , skoč na prvé vrakovysko a popozeraj po nejakej nádrži môže byť aj s dieslaka aj tu na fóre niektorí užívateľ rozpredáva
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

ViktorDDD

Utorok, 10. Apríla 2012, 11:02

keď som raz na škodovke 120 chytil nádrž o kameň a spravila sa mi prasklina tak som tam použil také dvojzložkové lepidlo malo to tvar takej tyčinky, držalo to tam krásne a benzín to nerozožral
ešte taká vec dá sa kúpiť zaisťovač/utesnovač skrutiek od loctite keď s tým natrieš tú M8 skrutku a potom bude v tej nádrži poriadne držať tak to môže byť tiež riešenie
samozrejme výmena za druhú nepoškodenú je najlepšie riešenie
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

darklord
Autor témy

Utorok, 10. Apríla 2012, 12:04

No druhu nadrz tu sice mam, ale vobec sa mni nepaci stavom, je na nej taka nejaka benzinova mapa v mieste zapojenia odvetrania, tie trubky kovove na nej su tiez pekny humus, tak sa mi do tej vymeny moc nechce. Napadlo ma to poriadne ocistit, sroby napatlat tymto a dufat ze to bude drzat (plus sa pokusit vymyslet nejaky kryt pod nadrz, pokial sa nieco take nerobilo v originale.

GOMEZ
Auto: 318TDS & GOLFII
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Apríla 2012, 12:33

krásna kára, v kútiku duše ticho závidím. Prajem hlavne vela KM bez poruchy.
Obrázok
E36 318 TDS touring
GOLF mk2 1.6 GTD GREEN POWER

darklord
Autor témy

Streda, 11. Apríla 2012, 11:17

Tak, dneska zalepene kim-tec tmelom (wow, nemecky, myslel som ze to bude cina) a zda sa ze to drzi. Tiez som skusil jazdu s odpojenou lambdou, ale vibruje to stale, takze ani vaha ani lambda to nieje. Hadam ten vanos...

darklord
Autor témy

Sobota, 14. Apríla 2012, 21:37

Diagnotika bagov uz nehlasi chybu sedacky, ale stale tam je:
2 resistor ZK0 -> driver airbag

Predpokladam zly kruzok pod volantom? Klakson ale funguje...

Milosss

Sobota, 14. Apríla 2012, 21:59

A kontrolka stále svieti čo. Čiže nie je len na ten záťažový snímač spolujazdcovej sedačky.
Skús pozrieť na airbag, niekedy sa stáva, že sa tam pozabudne pri skladaní auta dostať. Ináč len ten krúžok ma napadá.
Nur Original ist Legal.

darklord
Autor témy

Sobota, 14. Apríla 2012, 22:36

Kontrolka stale svieti. Airbag je podla mna v pohode, neviem co na nom zistim okrem toho ze nieje buchnuty :)

Milosss

Nedeľa, 15. Apríla 2012, 14:14

To žeby tam napríklad vôbec nebol, to ale nepredpokladám. A keď si chybu vymazal, naspäť sa objavila s týmto problémom?
Nur Original ist Legal.

darklord
Autor témy

Štvrtok, 19. Apríla 2012, 06:43

darklord
Autor témy

Pondelok, 23. Apríla 2012, 09:27

Tak, zohnal som velky BC, nahodil, prvy krat ukazalo PPPP, coz je nejaka chyba v zapojeni, zistil som ze treba niekde vzadu pod sedackou prepojit dva kontakty na 4 pinovom konektore. Ten som vsak nenasiel, alarm nemam (neviem o tom, vo vybave z vin neni). Potom som sadol do auta a BC sa sam od seba rozbehol, nastavil som cas, datum, dojazd ukazuje, priemernu rychlost tiez. Ale co je problem je spotreba. Ta aj po resete (S/R) vzdy vyskoci na 99.9L/100km. Co s tym? :? Este teda nemam zapojenu packu na smerovky s prepinacom BC, ale predpokladam ze to nema nijak vyznam na to ci ukazuje alebo neukazuje spotrebu.

Skusim pri montazi packy smeroviek odpojit baterku kym to nahodim, hadam to pomoze. Ak nie tak to vidim na zly BC alebo nejaku mrdku v kabelazi :/ Je mozne ze vzadu nemam ten konektor co sa ma pri montazi BC prepojit? Nemoze to s tym suvisiet? (Vraj by bez toho BC nesiel vobec..., ale mne ide az na spotrebu)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných