Tak nakoniec asi nebudem menit jeden zly motor za iny mozno este horsi, nerad kupujem zajaca vo vreci. Urobil som si maly priekum katalogu a vyslo mi z neho taketo cudo:
http://goo.gl/UiU1wZabudol som este na nejake diely? Kazdopadne k cene este bude treba pridat repas hlavy, to necham niekde urobit, hadam sa to vojde do 5000Kc, predpokladam ze bude stacit zrovnanie dosadacej plochy, zabrusenie ventilov a vymena gufier na ventiloch. Co este sa tak robi? Hydrostely necham tak ako su, ozvu sa akurat pri starte ak auto stoji dlhsie ako tri dni, takze ziadna tragedia.
Cena je to celkom palka, ale tak asi to vidim tak ze zacnem diely nakupovat po castiach na ktore zrovna bude + si odlozim peniaze na kruzky a tesnenie pod hlavu bokom a to kupim az bude jasne ktore tesnenie a ktore kruzky kupit.
A chcem sa opytat aky je rozdiel medzi kruzkami
11 25 1 437 077 (0) a
11 25 1 437 078 (00) Podla katalogu ma piest "0" priemer 83.98mm a "00" 84.06mm - a tak ma zaujima, da sa pripadne kombinovat piest "0" a kruzky "00" (napr v momente ked by bolo zjavne opotrebovanie bloku - a vybrus plus nove piesty je financna katastrofa ktora nepripada do uvahy) ?