Piatok, 15. Júna 2012, 17:23
Ale tak ja myslím, že poriadna diagnostika toto odhaliť musí a nech mi nikto nehovorí že nie. Nehovorím origo BMW servis ale človek čo má nejaké vybavenie a rozumie sa tomu. Si z brna, skús kontaktovať člena Mattyx či ako sa píše s čiernou e30, má servis pri Brne a určite by vedel niečo poradiť naživo, lebo od monitora je to oničom.
Ináč čo sa týka čidiel, pokiaľ viem, čidlo kľuky sa správa tak že najprv sem tam, potom častejšie motor nenaskočí, prípadne naskočí a hneď zdochne. Až nakoniec nenaštartuješ vôbec. Proste hocijaké pridusávanie spôsobuje najviac falošný vzduch, hocikde a hocijak prisávaný. Tiež výfuk nikde nefučí?
Proste aj tak, meniť tak veci že diel nevymením, len si myslím že je OK nie je riešenie, ak môže byť viac príčin a nedá sa odhaliť diagnostikou, holt ostáva jedine meniť od lacnejších po najdrahšie. Nič iné neostáva. Ja som tiež pri mojom špekuloval špekuloval, ale nakoniec som menil lambdu a váhu a motor začal fungovať tak, ako mal. Je to dosť primitívny motor, fakt veľa tam z elektronického ani mechanického hľadiska nie je.
Nur Original ist Legal.