problém s chladením vyriešený - upchatý chladič
chladiaca kvapalina tam nebola menená snáď od výroby, to čo som z toho vypúšťal pri výmene rozvodov sa podobalo skôr na vodu zo žumpy ako na chladiacu zmes (farbou aj pachom), a to že som tam nalial novú, čistú, spôsobilo asi že sa vyčistil ten bordel zo systému ktorý sa krásne usadil v chladiči, čistiť nebudem lebo ten chladič aj tak vyzerá všelijako, takže dávam nový
inak, dnes bola nuda tak som pohľadal všetky bločky a zrátal som čo všetko som do toho auta nainvestoval od kúpy (samozrejme okrem PHM)
takže za rok a 3 mesiace:
4x Zimné style 33+dunlop sp wintersport 3d, 1x Lambdasonda, LPG montáž + zápis, 3X Olej+filter, vzduch.filter, rozvody + pretesnenie motora, 18“ kolesá style 37 M, termostat a chladič,
dokopy to dáva cca 3400€
a k tomu cca 24tis. km s nákladmi cca 10€/100km, a jasne, kúpna cena auta
to len preto, lebo vždy keď sa niekto rozhodne že si chce kúpiť 540 tak hneď prvá otázka, koľko stojí toto, koľko stojí tamto, . . . tak som to tu dal ako príklad, koľko si vie vypýtať 540tka za niečo vyše roka pri ročnom nájazde 20tis.+
nijako tie prachy neľutujem, beriem to ako hobby, niekto zbiera známky, niekto lieta po baroch, niekto sype lóve do auta
plánované investície na nasledujúce 3-4mesiace - 18" gumy 235/40+265/35, 8x sviečky, lakovačka (kapota+nárazník) a nové lišty do nárazníka, a keď sa dovtedy nerozpadne a bude poslúchať tak v lete možno bilstein B8 k tým M-kovým pružinám ktoré ešte stále oddychujú v krabici