... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Kvôli čomu riešiš ten držiak strmeňa? Respektíve ako spoznáš že je už z materiálu veľa vybratého a že ho tam veľa chýba?
Zeky3 napísal:Ďakujem, takéto slová vždy potešia :)No pekne ideš, vidno že si šikovný a vieš si dosť porobiť sám to
BTW: mne sa celkovo na starších modeloch, nie len na Tvojej X5 páči ako bola riešená kapota a že proste tie ľadvinky boli urobené tak ako boli
Fuxxo napísal:daj nejaky soundcheck videolebo ja tiez chcem poriesit vyfuk, ale nie takto radikalne zas, ja chcem dat klapky pred tlmice.. kedze tym opat ziskam straight pipe, lebo X5 nema ziadne tlmice "po ceste" len na konci, takze ked tam dam klapky pred to, tak by to malo mat dost paradny sound :-) ale kedze nechcem dunihlav, co pri dizli je skoro vzdy, tak tie klapky mi to poriesia, otvorim a zavrem kedy chcem :-)
ale inak to vypada super musim povedat :-)
e38flight napísal:Čau, podľa čoho usudzuješ že práve olej mal vplyv na poškodenie prevodovky? Myslím že prevodovka už mala určite niečo najazdené a mohlo v nej klaknúť kdečo a nemusel mať nato vplyv práve olej.Ten olej Ravenol do prevodovky nikdy v živote nechcem vidieť ,nemám sním dobru skúsenosť ,položilo mi to moju 5hp na kolená po na jazdení necelých 65 tisíc km ,za cca rok a pol . PO tejto skúsenosti som kúpil originál olej ZF nič iné by som už nelial do automatov od ZF ,Píšem preto lebo ma zaujalo že si menil v tvojej prevodovke selenoidy ,zaujímalo by ma že kde si objednával tuto sadu ,inak tu X5 chválim má niečo čosi viac do seba pekná