no cierna sa mi zas nepaci, a to neni taky problem spravit, ci? sak tam nalepis pas ciernej folie a vyzera to rovnako, aspon z toho co som videl na fotkach.. alebo aj k tomu su tie kusky svetiel po krajoch? kazdopadne cervena is the way to go
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
aha, no kombik a limuzina to ma rovnako, ja mam zo sedanu hento a sedi mi to.. ale praveze to ma rovnaky tvar jak ta odrazka akurat to je cierne matne..
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
velka radost, podarilo sa zohnat taku malickost, original od helly..
Na touring sa tento plast nikdy nedával ani čierny ak sa nemýlim... Skús to nahodiť, ale myslím, že to bude pri svetlách odstávať a k zámku sa ťažko dostaneš