... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:roletky

Fuxxo napísal:
este je mozne ze sa to rozsirenie deli dvoma, tym padom by to bolo et46 minus 42, takze 18x11.3" ET4
. . .

super dik
 super dik   
  dalsiu sezonu..
 dalsiu sezonu.. 

potom sa pokracovalo aj druhym zavitom
 potom sa pokracovalo aj druhym zavitom  a vo finale to je na dorazoch seriovych ale fungel novych, takze stale dost vysoko, este to pojde tak 3-4cm dolu, ale to az ked bude krajsie pocasie vonku, lebo sa mi s tym nechce jebat
 a vo finale to je na dorazoch seriovych ale fungel novych, takze stale dost vysoko, este to pojde tak 3-4cm dolu, ale to az ked bude krajsie pocasie vonku, lebo sa mi s tym nechce jebat 

waaaau, bomba :)
  waaaau, bomba :)

a urob si lyzinu pod vanu ja ju nemam a vana mi vydrzala az 8dni
 a urob si lyzinu pod vanu ja ju nemam a vana mi vydrzala az 8dni   
   a to mam v plane ist este nizsie
 a to mam v plane ist este nizsieViktorDDD napísal:tak tak, ked sa disk rozsiri o 1cm tak stred voci dosadacej ploche sa posunie o pol
cize z 8 na 11,3 to je 83,82mm, cize ET zaokruhlene 4, podla toho ako to vzadu vyzera na aute je to aj realne, pri et-40 na e34 by trcala tretina dezenu cez blatnik ako na offroade
Dogg88 napísal:Preco 50%? Myslis auto ako celok? Lebo co sa kolies tyka tak tam je to za mna super...18" plechy sa len tak nevidia a rozmerovo to mas tiez slusne maso...

Bel037 napísal:super pecka drzim palce len tak dalej konecne dalsia e34a urob si lyzinu pod vanu ja ju nemam a vana mi vydrzala az 8dni

a to mam v plane ist este nizsie
 a toto auto nebude ani zdaleka jazdit tolko jak E46.. :-) a planujem ist tiez este dole, zatial to je vpredu vysoko dost.. a pozeral som to zospodu a neviem jak dizel ale benzin ma rovnu podlahu, vana netrci, takze nevidim dovod davat nejaky plech..
 a toto auto nebude ani zdaleka jazdit tolko jak E46.. :-) a planujem ist tiez este dole, zatial to je vpredu vysoko dost.. a pozeral som to zospodu a neviem jak dizel ale benzin ma rovnu podlahu, vana netrci, takze nevidim dovod davat nejaky plech..  aby sme vedeli..
 aby sme vedeli..