na touringu viac noviniek troska, aj ked zatial vsetko v krabici
takze.. v druhom vlakne som daval fotku s vecami na 6ku,ale objednal som aj prachovky a dorazy nove na kombika:

a vsetko je kvoli tomuto..

som zohnal za mega cenovku funglovice pruziny z nemecka, znizenie zevraj 6cm predok 4cm zadok, tak uvidime.. su to ta technix, aj s tuv certifikatom a s postovnym z nemecka 77€

uvidime, nahodi sa to na auto na zimakoch, nech si to sadne kym pride jar, a potom sa to prisposobi.. len este musim objednat camber plates, niekedy v priebehu tyzdna..
potom som objednal taketo drobnosti, za tych par drobnych som to ani z bazosa neriesil, vsetko je fungel nove.. svetla chcem rozoberat a pojdu do ciernej vnutrajsky, a uvidime jak sa to vo finale podari, lebo tie stretavacky co mam teraz na aute by som chcel vymenit za halogeny, takze by boli 4 cocky a 4 xenony.. len neviem ci sa to bude jednoducho dat premontovat - myslim vonku svetlo a cely ten reflektor halogenovy zamenit s cockou ktora je vedla neho (ked ma niekto skusenost, tak nech da vediet)

a este tu mam dalsiu novinku, ktora dorazila tento tyzden, velmi som sa tesil a ked to prislo tak som bol akurat sklamany ze ma poliak ojebal
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
lebo objednal som si vyfuk od firmy PROEX z polska, ktora robi vpodstate vyfuky na mieru, tak som povedal ze na ake auto to chcem, cenovka 170€ aj s postou, hovorim super, dva tyzdne trvalo dodanie (hlavne kvoli sviatkom), a ked prisiel vyfuk tak pozeram ze je to len tlmic bez kolena a bez uchytov na zavesenie, takze akurat tak mam nervy ze som za 200€ mohol mat ulter komplet ktory len namontujem a mam.. takze teraz je vyfuk u kamosa a na buduci tyzden by mal byt na aute, tak som zvedavy. na druhej strane kvalita vyhotovenia je fantasticka, je citit ze to neni papierove hovno (ktore by ten ulter mozno bol), a vyzorovo vyzera uplne paradne s tymi dvoma koncami.. takze uvidime, hadam to bude ok. este budem objednavat stredovy tlmic novy nech aspon za katom je to vsetko nove..

no a este taky bonus, kolesa uz mam doma tiez, len este ich nebudem ukazovat

ale neni to nic extra, cele vsetko je low budget, takze aj kola su take, ale myslim si ze budu mat najlepsi pomer "bang for buck", ale to neskor..