tak dnes uplna nahoda, odisli podlahari, a isiel som pozret kamosovi, dohodnut termin na vyfuk a co sa nestalo, stastena, nevyslo mu jedno auto, prisli zle suciastky, tak mal dieru, a hned sme sa pustili teda do toho rovno.. takze jeden zo stredovych tlmicov vymeneny (neviem ci to druhe, blizsie k motoru je katalyzator alebo tlmic, ale to tam ostalo), a potom novy koncovy tlmic ktory mam doma uz pomaly dva mesiace, nevedel som sa k tomu dostat, ale uz je to na aute.. :-O
spokojnost zatial vpohode, zvukovo z vonka parada, na volnobehu to dokonca bubla jak V8 :-O

a vnutri to skoro nepocut, je to o nieco hlucnejsie jak seria, a tak som to vpodstate aj chcel, uvidime ked sa vyfuk vypali..
a vyzorovo sedi popici dobre, akurat budem muset nastriekat to telo tlmica do ciernej lebo to vyzera jak past na oko
nejake video, toto je druhy start po nahodeni.. mozno bude treba pridat hlas, lebo psi tam stekali u kamosa :-)
a buduci tyzden ide auto dufam k zemi, a mozno na ten dalsi uz budu aj kolesa doriesene, este gumy musim vymysliet..