takze back to stock

dakujem silno clenovi milosss za paradnu ponuku na kolesa, dnes som nahodil secko vporadku, takze som hepi :-) utorok dufajme pridu budiky od airbona, ktory pisal ze uz su hotove, takze na stvrtok som sa objednal na stk, uvidime ci budu mat volny termin..
jedina vec ktora mi jebe nervy je jedna zasrana parkovacka, a uz sa to dojebalo kompletne, lebo dement som pchal parkovacku LEDkovu este ked som tam xenony daval, nech to svieti na bielo vsetko, no a vo finale ta parkovacka mala vacsiu hlavicku jak ten tunel do ktorej ide, takze ked som ten konektor vytahoval, tak parkovacka tam ostala

dnes som sa ju snazil roznymi sposobmi vylovit ale ani za toho kokota nevysla von a nakoniec padla do reflektoru dnu

co je z jednej strany dobre, lebo tam viem dat teraz uz parkovacku a bude to ok. zle to je preto, ze parkovacka sa usidlila vedla cocky, ale v svieteni to neprekaza, takze hadam to nebude problem

lebo vyberat svetlo este k tomu na soferovej strane je vpici robota
no a takto to dopadlo vo finale.. bez podloziek, vsetky folie dolu, vsetky svetla original.. akurat este to musim dolestit lebo mam len kapotu a strechu..
a pozeral som protokol z emisnej 2 roky dozadu, a ppm tam bolo 72

co je asi celkom vpohode.. plus este dam precalunit volant a kupim novu radiacu paku..
takze kto chce, 2700 a moze si ho brat