... všetko o BMW ...
Maco napísal:Nie rozhodne nie tym ze mas M4 to tu nikomu zily netrha, ale tym ako sa vyjadrujes :) Taraczlate.
Maco napísal:Ohovarac ludi a neprajnik
//MPower napísal:v tom pripade by ta asi ako majitela auta malo zaujimat preco leasingove registre na to auto s tym VINkodom vedu plombu od nejakej leasingovkyMacko:
Sklamem ta opäť ale Mko nie je na žiadny leasing ani úver. Viem ale to sa ťažko verí niekomu kto namiesto makania len tára.. A na mne to všetci vida že som samozvaný pan?haha A ako? Lebo mám M4 a ty nie?
Na tebe tu akurát teraz všetci vidia že si len obyčajný tarač a ohovárač ľudí.
PristineShip napísal:v tom pripade by ta asi ako majitela auta malo zaujimat preco leasingove registre na to auto s tym VINkodom vedu plombu od nejakej leasingovky
PristineShip napísal:niezeby som citil potrebu reagovat na jalfonsa, ale aby potom zas niekto nevytahoval kokotiny, ano ked empauer pohonil ego novou kundolapkou tak auto bolo zaplombovane lebo povodny majitel este riesil vyplatenie leasingu, preto to tam svietilo, momentalne to tam nesvieti, empauer na sebe makal tak nema auto na lizink a moze tu so starym aj novym rozjimat nad spravnostou uchopu snimacich zariadeni pri natacani vektorovych posunov v casopriestore.