to je asi tak ked mas nalozene auto a k tomu si este povies ze nie si ochotny zabit 20+hodin cestovanim
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Aj ked to vytahujem len ked je pekne, nieze by to bola taka rarita ale na mokre sa s tym nechodi pohodlne, 20 000 za nami. Palubak osiera a zere to (8.2) viac ako tazsia AWD audina na 20" (7.7) co je kapanek divne ale ide to fakt pekne ked ma grip. Zaciatkom roka som vymenil original riadenie ktore uz malo jemnu volu za zanovne demontovane a uz je to tu.. tecie. Kedze som sa nedocital ziadnu kladnu recenziu na nikoho a uz som to par krat uspesne robil, idem do toho zase. Okrem toho este odhnil pri srobkach hlinikovy stit prednej brzdy takze pri prejazde jamami to tam buchotalo. A skoro by som zabou, ze sa sam od seba "rozkalibroval" ACC.. to vyzera, ze s tym clovek musi do stealera na kalibraciu. TO som rad.
Prečo máš DK značky keď si zo Zuberca ? ....alebo ako to tu je zvykom,auto je tretej osoby na ktorú nie je písané ale používam ho ja. To ma len tak napadlo po 5 pive
ACC už nefunguje ani mne... odvtedy ako som zrazil toho zajaca, to len na diag vypisovalo že je rozkalibrovany, ale normalne fungoval. teraz už sa neda zapnuť, vypiše mi hned chybovu hlašku na idrive. Kalibracia stoji v ZA nejakych 110€, ale ešte som si na to nenašiel čas - skus nam vybaviť nejaku hromadnu zľavu
btw: chcelo by to ešte zadok vymeniť na facelift :)
Prečo máš DK značky keď si zo Zuberca ? ....alebo ako to tu je zvykom,auto je tretej osoby na ktorú nie je písané ale používam ho ja. To ma len tak napadlo po 5 pive
To je jednoduche, pretoze mam v obcianskom DK.
Ja som ani nic netrafil. Slo vzdy a raz idem, stlacim to a ozval sa len jebly gong. Teda uz by som radsej ACC nemal pretoze nejde ani klasicky tempomat a 110€+cas za to, ze sa to rozoseria samo z dlhej chvile? Auto je na predaj, dam 110 dole z ceny.