Este nejake fotky z retrofitu prednych okien na 5er.. kto to kedy videl, chudak auto, taky sozial. Mechanizmi s kablami do dveri som zohnal od Vrablika z Blanska, a stredovy vypinac je z Maskovej E34, kde som zase dorabal zadne elektricke

Povodne som chcel ist cestou "Nur original ist legal", ale to ma rychlo preslo, moje auto bez vybavy, ma aj nejaky druh LOW elektriky, teda pod sedackou je ZVM modul -central, a modul stieracov, thats all, na porovnanie Maskova s oknami ma uz klasicky releovy modul, a GM. Tudy cesta nevedla, takze som spravil vlastne ovladanie okien, co bolo jednoduchsie, a hlavne vyzadovalo dotiahnutie iba power kablov pre motory do dveri, o dost lepsie nez tahat este dorazy atp. Najprv som nemal ciste svedomie, ale ked som videl ako funguju origo okna, vsetko ma preslo, a mam to v naprostom poriadku, z titulu toho ze som sa bal ci NAHODOU GM nesnima prud motormi, a nezastavi ich pri doraze.. prdec, smazi ich do dorazu asi 3s, a potom vypne, tak dlho to tlacitko manualne nikto nedrzi

Postrada to len dojazd, takze musim drzat, no stale lepsie ako mrskat svihadlom.

A tiez som to napojil na stalu stavu, neskutocne ma otravovalo zapinat kluc do druhej polohy len preto aby sli okna, co pri studenom motore znamenalo zahul v podobe zhavenie, skutocne genialne.
Nity som odvrtal, a dal tam M6 Imbusy. A este origo radio, ktore som vysomroval od Maska, bolo na hovno, ale novy krystal, par kondikov, za hrst studakov, a ide ako zamlada, bohuzial ma len 4x6W, no casom sa to zmeni na 4x25W, a prirastie mu AUX.