Uz je zlozeny, a asi pojdem niekoho do Namestova zlozit, lebo od nedele cakam na objednany 5W-40.. asi ako ked od oktobra nema cibulu v byte

. No medzi tym som nestagnoval, a iked si clovek v utorok povie ze staci nahodit manifoldy, a napustit zivotne tekutiny.. padlo dalsich 15h, na rozne doladovanie co som zbadal, a podobne. Pri zatahovani parohov som sa znovu potesil, pretoze pribudol dalsi odjebany steft, skutocne nieje nic horsie ako robit PO niekom, pretoze na tom motore uz bolo tolko strhnutych fastenerov ze to neratam, aspon ze su strhnute obe na kriz, a tak sa tesnenie zvodov dotahuje, dal som tomu medeneho spreja nech je zichr. Na konecnu som z toho vydriapal vyfuk, aby som z kuchnuteho katalyzatora ktory debilne cinka spravil budto priechodzi rezonator, alebo hu vo vnutry premostil trubkou, skutocne tam pocut kazde otvorenie ventilu.
Este pred opravou som vyhodil vecne huciacu visco spojku, a dal tam vrtulu klimy, motor je prepolovany aby vzduch tahal, tak ako original, a nebolo ani treba nic zapajat, v hlave je cidlo na 86°C, a tak to aj spina, ked je rucicka v strede, kazdopadne visca to drzala asi mil. pod stredom, tak neviem ci nechat tak, alebo zohnat dalsiu spojku.