... všetko o BMW ...
Hugino napísal:Tak nato ako ho bývalý majiteľ vychválil už si toho dosť urobil....
Gabo10 napísal:Máme za sebou geometriu čo je celkom umenie zohnať v našom meste lebo všetci majú nájazdovú rampu pre SUV![]()
Okrem toho som začal liať nejaký benzínový VIF čo mi Martin46 poradil či to bude pomáhať ani boh nevieale dávkovanie je tam také že tá fľaštička mi vydrží možno aj na rok
![]()
![]()
A mám za sebou aj diagnostiku v skratke asi 10 chýb raz o bohatej zmesy potom o chudobnej ale hlavne vadná lambda pred katmi kde ma mechanik donútil kúpiť obe lebo že on to odmieta meniť po jednom
Takže nové
- Geometria
- Lambdy
Ak by mal niekto zadný plastový kryt na vodičove svetlo tak píšte správu
Gabo10 napísal:Môjho mechanika poznám hádam 7-8 rokov a mám v neho plnú dôveru :) Ak by som povedal že sa len jedno bude meniť tak sa bude len jedno on s tým nemá problém ale povedal mi že už aj tak majú za svojim intervalom (interval lambdy je 160 tisíc km) a ak mi odišla jedna nech očakávam aj odchod druhej.
Ked som si spočítal cenu za robotu že teraz mu platiť za jednu a potom za druhú + moju stratu času a u mna sú čas peniaze tak ma to takto vyjde výhodnejšie
Ak si pozrieš aj môj ex príbeh či tento tak si všimneš že ja sa s servisom nehrám ale vždy všetko naraz mením ak to má nejakú sadu