Martin46 napísal:Tento problém sa opakoval so železnou pravidelnosťou a bol tým výraznejší čím bolo chladnejšie. Najhoršie, že sa časom zhoršoval a motor sa až do zohratia respektíve prepnutia na plyn pridúsal. Keby ma tu nepoznáte tak by ste si mysleli, že som agent z VIF, lebo práve benzínový VIF pomohol a už takmer pol roka po pravidelnom davkovaní je pokoj. Dokonca aj celu zimu som prežil bez zaváhania..
Ja som lial naposledy na doporučenie hugina niečo (neviem už názov) ale ked tvrdíš že to pomáha nemám prečo neveriť :) Pár eur za VIF ma nezabije takže začnem používať
trunek napísal:Presne ako moja X5 keď som ju kúpil. Palivová rampa sa nedala prefuknut kompresorom!!! Iba toto by nepomohlo, ale ako docistenie asi super vec. Skúsim aj ja pravdepodobne
Taktiež mi to nešlo ani kompresorom prefúknuť som to odtial musel najprv škrabkať a až potom prefúknuť
Tak som nejaké tie kilometre odjazdil od LPG servisu a musím povedať že je to ako vymenené auto nič necuká,krásne ide do otáčok proste

Vstrekovače udávali zlé hodnoty a všetko bolo rozladené takže mi dali na výber buď zrovnať hodnoty a až o 20 tisíc km vymeniť alebo to vymeniť hneď teraz za nové.Vybral som si samozrejme nové pretože komu sa chce 2 krát riešiť to isté? Vraj sú nejaké kvalitnejšie voči starým vdaka odolnejšiemu vnútru

Ja sa tomu nerozumiem nejak
Okrem toho som dal auto na leštenie laku kvôli škrabancom čo zapríčinila plachta ex majiteľa

To čo som chcel aby zmizlo tak zmizlo tie čo sú cítiť aj prstom sa musím zmieriť

(keby ste nevedeli kde sú tak ich nenájdete).Prebehli aj svetlá a koncovku výfuku od hrdze čiže zrejme spokojnosť

ešte to musím vyobzerať za svetla
V skratke
- Nové vstrekovače na LPG 6ks
- Leštenie laku