... všetko o BMW ...

Každopádne pondelok to nahadzujem tak vám potom napíšem či ma to niekde vyhadzuje alebo nie
  Každopádne pondelok to nahadzujem tak vám potom napíšem či ma to niekde vyhadzuje alebo nie 

Martin46 napísal:Tento problém sa opakoval so železnou pravidelnosťou a bol tým výraznejší čím bolo chladnejšie. Najhoršie, že sa časom zhoršoval a motor sa až do zohratia respektíve prepnutia na plyn pridúsal. Keby ma tu nepoznáte tak by ste si mysleli, že som agent z VIF, lebo práve benzínový VIF pomohol a už takmer pol roka po pravidelnom davkovaní je pokoj. Dokonca aj celu zimu som prežil bez zaváhania..

trunek napísal:Presne ako moja X5 keď som ju kúpil. Palivová rampa sa nedala prefuknut kompresorom!!! Iba toto by nepomohlo, ale ako docistenie asi super vec. Skúsim aj ja pravdepodobne
 Vstrekovače udávali zlé hodnoty a všetko bolo rozladené takže mi dali na výber buď zrovnať hodnoty a až o 20 tisíc km vymeniť alebo to vymeniť hneď teraz za nové.Vybral som si samozrejme nové pretože komu sa chce 2 krát riešiť to isté? Vraj sú nejaké kvalitnejšie voči starým vdaka odolnejšiemu vnútru
  Vstrekovače udávali zlé hodnoty a všetko bolo rozladené takže mi dali na výber buď zrovnať hodnoty a až o 20 tisíc km vymeniť alebo to vymeniť hneď teraz za nové.Vybral som si samozrejme nové pretože komu sa chce 2 krát riešiť to isté? Vraj sú nejaké kvalitnejšie voči starým vdaka odolnejšiemu vnútru  Ja sa tomu nerozumiem nejak
 Ja sa tomu nerozumiem nejak  
  To čo som chcel aby zmizlo tak zmizlo tie čo sú cítiť aj prstom sa musím zmieriť
  To čo som chcel aby zmizlo tak zmizlo tie čo sú cítiť aj prstom sa musím zmieriť  (keby ste nevedeli kde sú tak ich nenájdete).Prebehli aj svetlá a koncovku výfuku od hrdze čiže zrejme spokojnosť
 (keby ste nevedeli kde sú tak ich nenájdete).Prebehli aj svetlá a koncovku výfuku od hrdze čiže zrejme spokojnosť   ešte to musím vyobzerať za svetla
 ešte to musím vyobzerať za svetla 
  Samozrejme nemali na sklade tak čakáme 2 dni...
 Samozrejme nemali na sklade tak čakáme 2 dni... samozrejme ked som odchádzal šuchanie o niečo
 samozrejme ked som odchádzal šuchanie o niečo ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Tak naspäť odstrániť krycie plechy na brzdy kedže to bola prvá myšlienka navyše sa aj tak rozpadali
 Tak naspäť odstrániť krycie plechy na brzdy kedže to bola prvá myšlienka navyše sa aj tak rozpadali](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) vybrať všetky šroby možno je jeden dlhší - samozrejme nebol
  vybrať všetky šroby možno je jeden dlhší - samozrejme nebol 

tie kolesá sú úžasné
 tie kolesá sú úžasné Venoval sa podvozku kde sa vymenilo pár dielov aktuálne je to plne bez vôľe
  Venoval sa podvozku kde sa vymenilo pár dielov aktuálne je to plne bez vôľe   Motor je čistý takže olej nikde neuniká čo je dobrá správa
  Motor je čistý takže olej nikde neuniká čo je dobrá správa   

Hugino napísal:A ako tvoj kombík?
 potrebuje par veci ku ktorym sa neviem dostat ale uz sa chystam.
 potrebuje par veci ku ktorym sa neviem dostat ale uz sa chystam. ) a tak si dam pekne novy olejcek aj s preplachom. Inak musim povedat, ze prvykrat som sa stretol s niecim co lubo robil a vydrzalo to 40000+ km a radi to stale pekne...... nieze by som chcel malovat beneta na stenu
 ) a tak si dam pekne novy olejcek aj s preplachom. Inak musim povedat, ze prvykrat som sa stretol s niecim co lubo robil a vydrzalo to 40000+ km a radi to stale pekne...... nieze by som chcel malovat beneta na stenu   ale zatial velmi pekne na GMko
 ale zatial velmi pekne na GMko