Najprv by som chcel podakovať za rady či tu alebo FB
Auto krátku chvíľu jazdilo až sa zase natiahol bordel z hadíc do vstrekov takže som ich znova vytiahol a poslal na ultrazvuk
Na druhý ultrazvuk som zase zvolil inú firmu ževraj majú nový kvalitnejší stroj a s výsledkom budem spokojný... no posúďte sami

- vstrek.jpg (74.14 KiB) 1680 zobrazení
-
Nemám ku nim výčitky dobrý prístup aj cena ale odporúčili mi 2 vstreky skúsiť vymeniť za iné lebo už nedávali také hodnoty ako ostatné a vraj to môže spôsobovať občasný problém s prísunom paliva do valca

spojil som si to s chybou diagnostiky ktorá sem tam zaznamenala že valec je bez paliva a dal som na radu. + som prečistil komplet palivovú sústravu od nádrže po motor
Našťastie bývam v malom meste a tu sa BMW fans poznajú takže som dostal priateľskú cenu za iný používaný vstrek a odvtedy behám bez problémov
Ešte nejaký čas budem jazdiť a potom sa začnem venovať aj iným veciam v poradí to bude
-ísť na kontrolu LPG zariadenia
-Hella G4+ BI-Xenónové projektory (už doma)
-čierne znaky carbon BMW
- Preleštenie laku spomínané škrabančeky predok,zadok kapota vdaka plachte nrtm aby mu po aute nebehali mačky

(mám pocit že tie mačky by boli lepšie).V autolaku povedali že to nieje problém odstrániť ale že si mám premyslieť či nechcem rovno celé auto dať tak uvidím zrejme im dám najprv iba kapotu a ak budem spokojný tak aj zvyšok
-premýšlam nad vytlmením dverí ako to má Martin46 na svojej 530i
-ošetrenie kože a vrátenie lesku koncovke výfuku
Ked som to zhruba rátal treba mi cca 250eur a auto bude podľa mojich predstáv
Ešte jedna fotka interieru