... všetko o BMW ...
 Kickdown použijem tiež len vtedy,ked pokašlem obiehanie,takže to bude asi tým fakt
 Kickdown použijem tiež len vtedy,ked pokašlem obiehanie,takže to bude asi tým fakt dakujem
 dakujem 
											ViktorDDD napísal:carista poštuduj o M54
gabo: môže to byť aj tým, že jazdíš normálne, moc to nevytáčaš, ale keďže máš automat tak to ani nepodtáčaš, lebo tam keď pridáš tak prevodovka sama podradí, ľudia na manuáloch tomu často dávajú podlahu vo vysokom kvalte a nízkych otáčkach, čo tiež napomáha spotrebe oleja
auto s tým znížením vyzerá parádne :)
 nornalne spravanie je to o com pises :) ludia co maju 1500ot a davaju na 100% plyn...alebo ked to mal pretekar co to poriadne ani nezahreje a je v obmedzovaci..tak je to vcelku jasne..
 nornalne spravanie je to o com pises :) ludia co maju 1500ot a davaju na 100% plyn...alebo ked to mal pretekar co to poriadne ani nezahreje a je v obmedzovaci..tak je to vcelku jasne.. 

resp. konstantne udrziavas fresh olej
 resp. konstantne udrziavas fresh olej 
 Začínam uvažovať či látka nieje lepšia voľba
 Začínam uvažovať či látka nieje lepšia voľba  Dáte 20eur chlapíkovi a on vám to vytepuje za pol hodinu
 Dáte 20eur chlapíkovi a on vám to vytepuje za pol hodinu 

ja som napr veľmi spokojný....A ver tomu, že raz za rok nestaci
 ja som napr veľmi spokojný....A ver tomu, že raz za rok nestaci   keď tak skús a daj vedieť či bude lepšie
 keď tak skús a daj vedieť či bude lepšie  
 Určite autoglym niečo vyčistil o tom žiadna (i ked na foto to zle vidno) ale očakával som viac,najmä opierka chrbta vodiča je sklamaním
 Určite autoglym niečo vyčistil o tom žiadna (i ked na foto to zle vidno) ale očakával som viac,najmä opierka chrbta vodiča je sklamaním  Vyskúšam to čo ste napísali na tú opierku ešte a uvidíme
  Vyskúšam to čo ste napísali na tú opierku ešte a uvidíme