... všetko o BMW ...

krása takto sa baviť s autíčkom, kiež by som mal raz čas na podobné hranie
  krása takto sa baviť s autíčkom, kiež by som mal raz čas na podobné hranie   

heroe napísal:Trošku si ale rýpnem, keď naháňaš performance nie sú VMR disky ťažké???
michaltt napísal:Super! Rozperu citis ?
michaltt napísal:Super! Rozperu citis ?
 jedina vec, co aj viacej ludi odpozorovalo je, ze ti nehega a nevrzga interier.. inak na jazdnych vlastnostiach si myslim, ze samotna rozpera nic nespravi.. ked uz aj nejaky xbrace k tomu, a zadna rozpera, tak je to uz mozno o niecom inom.. plus ak buchnes na predok jednou stranou, alebo nejaky expert do teba nacuva, tak sa ti to prejavi na oboch tanieroch/nosnikoch..
  jedina vec, co aj viacej ludi odpozorovalo je, ze ti nehega a nevrzga interier.. inak na jazdnych vlastnostiach si myslim, ze samotna rozpera nic nespravi.. ked uz aj nejaky xbrace k tomu, a zadna rozpera, tak je to uz mozno o niecom inom.. plus ak buchnes na predok jednou stranou, alebo nejaky expert do teba nacuva, tak sa ti to prejavi na oboch tanieroch/nosnikoch..  

tiez som si myslel, ale tak bohvie.. pri jazde na hrane moznosti to vplyv urcite nejaky ma, ale tak so zadnou rozperou by to mohlo byt nejake preukazatelnejsie ako komplet efekt.. takto aspon podla mojich nejakych "skusenosti", som ziadnu nejaku zmenu nepocitil, ale to neznamena, ze to tak aj je.. na to by sa ti zisla nejaka anketa
 tiez som si myslel, ale tak bohvie.. pri jazde na hrane moznosti to vplyv urcite nejaky ma, ale tak so zadnou rozperou by to mohlo byt nejake preukazatelnejsie ako komplet efekt.. takto aspon podla mojich nejakych "skusenosti", som ziadnu nejaku zmenu nepocitil, ale to neznamena, ze to tak aj je.. na to by sa ti zisla nejaka anketa  

dymone napísal:Hmm no popravde to bola asi prva vec, pri ktorej som sa velmi nad performance nezamyslal :) Takze dobra otazka .. ale mam len easy odpoved. Proste som to neriesil :)
 , fakt super projekt
 , fakt super projekt   len tak ďalej.
  len tak ďalej.
majro napísal:zase ten rozdiel hmostnosti diskov nezpoznas len tak.. nieje to ziaden nejaky super upgrade.. jasne ze je rozdiel, ked disk vazi 9kg, a disk co vazi 14, ale ked su cisla okolo 10-11, tak je to zanedbatelne podla mna..

michaltt napísal:
Ja som citil 1,5kg na disk
Ale prikladam to automatu, ten je prejavom velmi linearny a bolo to dost citit. Staci ze mas o 1,5kg tazsi disk + 0,5-1kg tazsiu pneu a urcite to pocitis.
 aj mne jak mam lahke disky, tak ide vsetko celkom fajn oproti predoslym/tazke kurvy/, ale zas pokial jeho disky vazia 10-11kg, tak si myslim, ze je zbytocne zhanat 9kg disky :) sa mi to zda zbytocne mozno, kebyze z nejakych 13kg, tak nepoviem ani slovo.. som sa uz zaplietol do pavuciny
 aj mne jak mam lahke disky, tak ide vsetko celkom fajn oproti predoslym/tazke kurvy/, ale zas pokial jeho disky vazia 10-11kg, tak si myslim, ze je zbytocne zhanat 9kg disky :) sa mi to zda zbytocne mozno, kebyze z nejakych 13kg, tak nepoviem ani slovo.. som sa uz zaplietol do pavuciny  ani neviem
 ani neviem