No tak dnes som sa pustil sam do vymeny olejoveho separatora a vsetkeho okolo co ktomu uz patri. Snazil som sa toho nastudovat co najviac .. aby som sa niekde nezasekol. Nakoniec sa to celkom uspecne podarilo a auto sa v nizskych otackach sprava uplne inak .. lepsie inak :) Mal som popraskane jedno koleno sania a uplne urvanu podtlakovu hadicku zo separatora, este aj separator bol uplne KO .. takze sa ani nieje comu divit, ze je to o dost lepsie.
Tu uz je zostava pripravena na vymenu :)
Olejovy separator, vsetky hadicky k nemu, tesnenia pre DISA, tesnenie pre vahu vzduchu, obe kolena sania, pasky .. hej a este cidla polohy kluky a oboch vaciek.

Tam niekde sa odohravala ta stvor-hodinova zloba .. ktora bola uspesna, ale mam z toho krize v tahu :)

Vycistila sa uz aj skrtiaca klapka a volnobezny ventil .. samozrejme. Auto ide jak hodinky :)

M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3