... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
dymone
Autor témy
Auto: G31 530dX
Kraj: Košický

Re: [E46 323Ci M-Technik II] Restoration & Performance proje

Sobota, 5. Januára 2013, 08:38

Brevis napísal:
jasne, že čítame. a klobúk dole, pekne sa tomu venuješ, už ford bol krásny cuker a bmw bude iná trieda u Teba :thumbup:

No snazim sa :) Ja ked sa do niecoho pustim, tak mi prepne a musi to byt tip-top .. to je taka moja uchylka :) Dufam ze toto sa mi podari dotiahnut teda tiez do uspesneho konca .. ale som tiez limitovany peniazmi ..takze postupne no. Aj tak uz je v tom BMW tolko penazi, ze mi vsetci okolo hovoria, ze som pako 8)

runder napísal:
páči sa mi takýto prístup, pekne porob čo máš v pláne :)

posnazim sa :) teraz bude chvilku klud, lebo ta zadna naprava a vsetky tie diely + vianoce .. ma tak trosku scucli :)

Roman23 napísal:
No krasa =D> zelam vela uspechov pri prestavbe, 2.8 je super volba, mozem len odporucit :mrgreen: co sa tyka tych zvodov, v inej teme si mi pisal ze na m52 len to co je u nas, ale pises ze ty mas z ameriky, nevies ci sa da nieco take objednat odtial? pripadne nejaku stranku alebo firmu by si nevedel nahodou? zatial to vyzera na pekny pribeh :thumbup: drzim palce...

Dakujem. K zvodom .. no ak mas prichystany naozaj balik penazi, tak nieje problem. http://www.pelicanparts.com/cgi-bin/sma ... 1997-00%29
Osobne by som to za tu sumu nikdy nekupil. Ja som ich mal nastastie od kamosa za zlomok tejto ceny.

Miro Kovačik napísal:
Tak tvoj príbeh budem sledovať , slušné úpravy :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Som rad ze sa paci .. ze som to nepisal zbytocne :)

Darkness napísal:
heh ale sa namakas pri tom aute .... no nad nejakym zvysovanim vykonu som uvazoval aj ja ale s benzinom bez turba to neni nic jednoduche ... aspon keby som svoje vedel dat na 250ps by bolo super ;)
inac to ulozenie tlmicov tak to som cumel ako puk som netusil ze to tak praska na e46 to plati aj pre auta po FL??? no hned zajtra asi idem do servisu na zdvihak [-o<
jo a k tomu fordu focus mk1 by ti tiez troska chytalo hrdzu ale len spodok dveri a k tomu escu :thumbup: :thumbup: :thumbup:
toto som nasiel na nete ale je to poriadne drahe 3k ... za to mam pomalicky dalsiu e46 330i
http://www.topspeed.sk/mate-6-valcove-b ... tajte.html

Nastastie mam sikovneho otca a dielnu k dispozicii .. inak by som nespravil ani polku z tych veci co som spravil a co planujem.
A ono obzvlast pri 330i je tazke nieco robit s vykonom. Tam jedine ako si linkoval kompresor alebo supercharger (turbo). Pripadne predat a kupit M3 :)
Ja som uz skoro jednu M3 kupil .. ale este chvilku pockam az toto dokoncim :)

A k tomu praskaniu. Nepraska ulozenie tlmicov .. ale ulozenie zadnej napravnice. Majoritne na soferovej strane. V BMW to vraj zacali riesit v roku 2003, ale videl som uz aj auta po tomto roku, co to mali prasknute. Takze to urcite skontroluj. Pre lebsiu predstavu kde pozerat, si pozri toto videjko:
http://www.youtube.com/watch?v=dHgQBvAJaqY
M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3

cartman
Auto: e46 325Ci 2002
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 5. Januára 2013, 14:41

Tak to je paráda! Vždy som si takto predstavoval starostlivosť o auto :)
Na druhej strane, s tou zadnou nápravou si ma veľmi nepotešil... Skúsim to skontrolovať z jamy v garáži, ak tam niečo uvidím...

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Sobota, 5. Januára 2013, 16:08

A ono obzvlast pri 330i je tazke nieco robit s vykonom. Tam jedine ako si linkoval kompresor alebo supercharger (turbo). Pripadne predat a kupit M3 :)

ono supercharger je kompresor, a turbo je zas turbocharger alebo aky to ma vyraz ;) ale to je jedno..

pekna praca, upravy a chut ist takym smerom, akym ides :thumbup: drzim palce
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Januára 2013, 18:26

:shock: paráda, takto sa má pracovať na aute, tak isto to tu budem sledovať :thumbup: =D>

Roman23
Auto: BMW E46 328i
Kraj: Trnavský

Sobota, 5. Januára 2013, 21:28

:mrgreen: uf, no ta cenovka je na inej urovni :thumbup: skoda ze momentalne nad moj limit... ale diky aj tak za info. Nech sa dari, uz som zvedavy ako na priebeh uprav, tak na vysledok...

michaltt

Sobota, 5. Januára 2013, 21:34

Uctihodna starostlivost, pripajam sa k odberatelom noviniek v tomto pribehu.

Otazka ku zvodom : su to origo supersprint alebo repliky ?
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Roman23

Nedeľa, 6. Januára 2013, 16:56

No podla tej cenovky to tipujem na origo urcite 8) vyssie je link... ci? :D

dymone
Autor témy

Utorok, 8. Januára 2013, 08:34

Roman23 napísal:
No podla tej cenovky to tipujem na origo urcite 8) vyssie je link... ci? :D

michaltt sa pytal pravdepodobne na moje zvody. Ano ja mam origo SS zvody. Ak teda niekto nevyrobil ich dokonly fake :)

Inak rozmyslam ci tam nedat tento volant:
Obrázok

Ten spodny dekor sa mi dost paci. Sice nema uz tak sportovy look ako moj sucastny M volant .. ale zase ma tiez nieco do seba. Co vy nato?

Momentalne mam tento:
Obrázok
M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3

michaltt

Utorok, 8. Januára 2013, 09:23

Nechaj ten co mas :)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

m4x
Auto: E60 545i

Utorok, 8. Januára 2013, 10:07

nechaj ten co mas, ak ho mas osuchany daj ho nanajvys precalunit, da sa este spodna krytka dat do folie s inter. listami a aj to vyzera popci :-))
ten co sa ti paci v originalnom stave nema bicepsy a bez nich posobi sucharsky, ale pokial by boli dorobene ako robi dtomik s presivanim tak spica ! :thumbup:

inak mega upravy, nezvykle tuto na svk, ale chybaju nam aj foto auta 8-[
!!! Obrázok ???

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 8. Januára 2013, 10:31

michaltt napísal:
Nechaj ten co mas :)
:thumbup: :wink:

dymone
Autor témy

Utorok, 8. Januára 2013, 11:06

m4x napísal:
nechaj ten co mas, ak ho mas osuchany daj ho nanajvys precalunit, da sa este spodna krytka dat do folie s inter. listami a aj to vyzera popci :-))
ten co sa ti paci v originalnom stave nema bicepsy a bez nich posobi sucharsky, ale pokial by boli dorobene ako robi dtomik s presivanim tak spica ! :thumbup:

inak mega upravy, nezvykle tuto na svk, ale chybaju nam aj foto auta 8-[

Volant by bol od DTomika .. takze by vyzeral uplne indenticky ako na tej fotke. Od neho mam prave uz precaluneny/presity povodny M volant. Len ma proste laka ten dekor, ze je iny :)

No auto je moje hobby a zatial kym mozem, tak si ho chcem dat dokopy a potom sa vytesovat :) Vela ludi riesi kolesa, folie, hudbu a ine veci, ktore su ale pre mna nepodstatne, pretoze tie ma nedrzia na ceste :) Tieto opravy/upravy fakt posunu to auto uplne inde.
Fotky sa posnazim dodat co najskor :oops: ale nebude to nic extra, kedze vzhlad exterieru je pre mna druhorady :| No casom sa potuni aj to :)

Roman23

Utorok, 8. Januára 2013, 12:31

Hlasujem za povodny :D :thumbup:

m4x
Auto: E60 545i

Utorok, 8. Januára 2013, 13:27

mimochodom v jednej teme som odchytil, ze si dumal nad swapom na m52b28 double van, ako si pokrocil ? bude z toho nieco ? alebo uz aj premyslas pri tolkych upravach nad nejakym supercharger kitom ? :-))
!!! Obrázok ???

dymone
Autor témy

Utorok, 8. Januára 2013, 13:56

Swap bude .. uz mam potvrdene ze vsetko je plug-n-play :) Jedine co treba je refleshnut ECU, co by som mal zvladnut. Robit sa to bude ale najskor v lete, kedze motor este nemam, a momentalne som trosku vycucany z penazi po investiciach do auta a sviatkoch. A priatelke tiez musim ukazat, ze ju mam radsej ako svoje auto :D takze chvilku veget dame s autom

Supercharger pravdepodobne nebude .. to uz skor kupim E46 M3 ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných