... všetko o BMW ...
Brevis napísal:jasne, že čítame. a klobúk dole, pekne sa tomu venuješ, už ford bol krásny cuker a bmw bude iná trieda u Teba
runder napísal:páči sa mi takýto prístup, pekne porob čo máš v pláne :)
Roman23 napísal:No krasazelam vela uspechov pri prestavbe, 2.8 je super volba, mozem len odporucit
co sa tyka tych zvodov, v inej teme si mi pisal ze na m52 len to co je u nas, ale pises ze ty mas z ameriky, nevies ci sa da nieco take objednat odtial? pripadne nejaku stranku alebo firmu by si nevedel nahodou? zatial to vyzera na pekny pribeh
drzim palce...
Miro Kovačik napísal:Tak tvoj príbeh budem sledovať , slušné úpravy![]()
![]()
Darkness napísal:heh ale sa namakas pri tom aute .... no nad nejakym zvysovanim vykonu som uvazoval aj ja ale s benzinom bez turba to neni nic jednoduche ... aspon keby som svoje vedel dat na 250ps by bolo super
inac to ulozenie tlmicov tak to som cumel ako puk som netusil ze to tak praska na e46 to plati aj pre auta po FL??? no hned zajtra asi idem do servisu na zdvihak
jo a k tomu fordu focus mk1 by ti tiez troska chytalo hrdzu ale len spodok dveri a k tomu escu![]()
![]()
toto som nasiel na nete ale je to poriadne drahe 3k ... za to mam pomalicky dalsiu e46 330i
http://www.topspeed.sk/mate-6-valcove-b ... tajte.html
A ono obzvlast pri 330i je tazke nieco robit s vykonom. Tam jedine ako si linkoval kompresor alebo supercharger (turbo). Pripadne predat a kupit M3 :)
Roman23 napísal:No podla tej cenovky to tipujem na origo urcitevyssie je link... ci?
michaltt napísal:Nechaj ten co mas :)
m4x napísal:nechaj ten co mas, ak ho mas osuchany daj ho nanajvys precalunit, da sa este spodna krytka dat do folie s inter. listami a aj to vyzera popci :-))
ten co sa ti paci v originalnom stave nema bicepsy a bez nich posobi sucharsky, ale pokial by boli dorobene ako robi dtomik s presivanim tak spica !![]()
inak mega upravy, nezvykle tuto na svk, ale chybaju nam aj foto auta