Vcera dokoncena lava strana. Povodna pruzina bola zlomena a prevliekla sa cez tanier na tlmici
Cize zadok je komplet spraveny, vsetko dotiahnute az na zemi a po par prepruzeniach, presne ako to ma byt. Prestalo to zozadu buchat, pri preradovani a pustani spojky je to takisto uplne ticho, predtym to buchalo. Blbe je, ze tym, ze je zadok ticho, teraz zas pocujem tukanie od predku, ale to budu len silenty a tycky stabilizatora
Inak mam pocit, ze to auto uplne prestalo lietat v kolajach na ceste, vcera som naschval isiel na Zlate piesky a nic, auto slo aj cez kolaje uplne rovno bez drzania volantu. Predtym na tom useku trebalo bojovat s volantom. Evidentne to robila vola v tom zadnom ramene, ze nedrzalo zbiehavost zadnych kolies...co bola sranda, tak to povodne rameno, co som odtial vybral, bolo este original, ma na sebe vyrazeny rok 2001

Keby sa vtedy pri dotahovani kolesa neprezradilo, tak na to ani nepridem, pretoze ked som ho zdemontoval, tak silentblok bol cisty a vonkajsi cap je v rukach uplne pevny, vobec sa nevykla a kladie znacny odpor, ako novy, prachovka je tiez neposkodena. Dokonca ani pajser ho neodhalil, kym bol este na aute...
Dnes sa chystam na skitunel a vycistit ventilatorcek v paneli klimy. Zajtra nahodim osetrene zadne sedacky a este plno drobnosti, co treba dorobit...

- 20130119_205647.jpg (43.54 KiB) 3829 zobrazení

- 20130121_225835.jpg (46.96 KiB) 3829 zobrazení

- 20130121_235402.jpg (52.37 KiB) 3829 zobrazení