Takže ako som pisal, čapi lemforder,silentbloky lemforder,ramena som len obrusil,zakladna+vrcha polyuretanova+lak
Konečne som rad že kolesa niesu do V ale do A tak ako ma seriovo e30
čapi mi nalisoval za 10e v servise jeden kolega
dokupil som do zalohy 2ks poloosi, ak by nejaka strelila. mam zavareny diferak, svor chcem zrepasovať až tak ho dať na tricku
Na fotke v interiei že zatial priložena hydraulicka ručna brzda, ešte sa rozhodnem či ju dam horizontalne alebo vertikalne.
Tie r15 kolesa v zadu su preto pretože do košic romanovi kucharikovi som dal opravovať jeden disk styling 32 ktory maš okusaný falc
Zistil som že mi šmyka spojka, na 3 kedz chcem aby koelsa šmykali už nepretača kolesa na asfalte, je potrebne vymeniť ale nemam 200e na spojkovu sadu :/ možno v lete sa vymeni( musim ).
pridavam aktualne foto, sobotu rano som lakoval ramena, poobede sa lisovali čapi a silentbloky, večer som už skladal, poskladany predok som mas asi o 22:00, ale nenamontoval som ešte brzdove strneme, ale v nedelu som ju musel dať vonku, nedalo mi to ju nenaštartovať asi po 2,5 mesiacoch, naštartovala na brk važne som neveril, mal som to nakamerovať,večer som ešte pustil radio a pravdepodobne vybilo baterku,nechal som auto vonku, a poobede ked som chcel naštartovat tak len točilo asi 2 sekudny a už nešlo, dal som štartovacie kable a napojil som na fabiu

motor už len točil a skočil a zdochol a už som vedel že zachlasalo sviečky, tak som ich vybral vyčistil, nabil baterku a už to chytilo

to sa mi pačilo.
Pridavam aktualne foto, vidieť že garaž nemam moc veľku :/ ale predsa je to v dome tak mam teplo, lešpie ako vonku na zime.