Pozdravujem klubakov

, Takže velmi dlhu dobu som sem nič nepridal a zmenilo sa velmi veľa. Takže idem postupne:
V july som sa rozhodol na komplet lakovačku.Keďže mam 16 rokov (až v aprili mam 17+vodičak)a som študentom tak som sa rozhodol pre polyuretanovu metalizovu farbu. Celkom fajn voľba, v techničaku mam šedu tmavu metalizu, tak som dal taku tmavšiu farbu, takže všetko je tak aby to bolo dobre.
Takže zohnal som origo predne blatniky z e30 coupe, zachovale spodky absolutne nehrdzave
Auto šlo cele do plniča,4 vrstvy polyuretanovej metalizi a nakoniec lak. Bol som celkom prekvapeny že to vyzeralo fajn

Myslim si že časom ak by som mal peniaze tak by som spravil určite druhy celolak ale origo autolakom. Predne okno som nemal a tak som ho olepil katolickymi novinami a preto sa to asi podarilo fajn nastriekať.
Takže zapletka čislo 1.Predna naprava. Mal som použite prvykrat otoče z e46, ale kedze kolesa tlčali velmi vonku tak som použil otoče e36. Bolo to fajn,akurat že som musel upraviť ramena. Koleso sedelo perfektne v strede ale kedže sa ohlo rameno tak mi potiahlo dnu otoč a zaroven koleso. Bol som testovať aj auto vo volici spolu s klubakom djkakadu a navštivil ma aj taktiež Arnold na jeho oranžovej v8 e30. Zažitok bol važne neskutočny.V podstate som sa ešte nikde nevozil na mojej tricke, a preto som to šiel testovať na letisko keďže ho nemam prihlasene ani vodičak nemam,ale v najbližšiej dobe bude.
Takže k tej zapletke.V podstate ako som ohol rameno tak bolo posunute viac dopredu a potiahlo mi koleso dnu ako som pisali, videť to aj na niektorych fotkach, ale čo bolo najhoršie bolo že koleso pri vytačani mi sedelo na ceste asi tak cca 4cm a ciil som že ma to nosilo. Podvozok tam bol z e36 seria ale nič to nedržalo
Tak som sa rozhodol preštelovaci podvozok značky
LOWTEC. Kupil som ho od znameho z jeho e36 carbioletu, kedže jemu to bolo velmi tvrde, tak chcel seriovy podvozok. Mal ho rok na aute a prešiel nanom asi max 1000km aj to len cestu z rakuska, a kupil novy podvozok sachs.
Takže som sa rozohodol cestou e30 otoče. Použijem e30 ramena,e30 otoče,e36 trň vysustruženy na otoč e30+ narezany vzavit aby to tam pekne našruovalo + sa to zavari.Kedže tlmiče su z e36, takže zadne tlmiče nepasuju a zaroven ani predne. Takže su potrebne vyvoje
Zadne tlmiče mam bilstein, a pružiny použijem zo štelovakom značky lowtec
Predne tlmiče som upravil takto,že som poodrezoval uchyty,dal som vysustružit gulatinu, v podstate takyto adapter aby mi to sadlo do e30 otoče.Na e30 otoči som odrezal držiak tlmiča, dal sa tam adapter a do toho sa dala ta kovora rulka tlmiča.prevaril som aj tehlice na riadenie,bude trošku vačši rejd. Nakoniec sa to zvarilo.Zatial to mam vyskladane len v garaži na stole na nečisto, kedze to chcem dak komplet opieskovať,komaxit+ nove naboje(zatial si nato šporim :/ ) + nove čapi na ramena a samozrejme silentbloky.
Zapletka čislo 2.Stredovy tlmič vyfuku som mal použity z e34, ktory bol velmi velky a pri preradzovani rychlosti ked som pustil spojku a ako si auto sadlo tak ho čuchlo o cestu

tak som kupil celoprechodovy z raceshopu za 43e, celkom fajn spokojnost, možno pojde aj na konec takyto.
Tento pribeh som dopisal dnes na Vianoce, nechcelo sa mi to velmi pisať tak preto v texte je veľa chyb. Keďže som mal len 2ks kolies styling 32 r17, tak dnes som vymenil s kamošom volant mtech2 za 2ks kolies styling 32 r17, juhuu takže mam komplet sadu. Volant mam športovy semišovy, takže popravde som ho velmi nepotreboval hoc sa mi ale pačil :) (moj kocur koťo tiež zhodnotil že su to pekne kolesa na auto a chcel sa s nimi odfotiť :) )
Prajem vám štastne a vesele Vianoce. Inak darček ktory som našiel pod stromčekom bola gola sada s ktorou som spokojny
:)
Fotky sa pomaly načitavaju