Dzien dobry prajem, dlhšie som nič nepridal nebolo nejako času hih.
Ale je tu nejaka pozitivna sprava, tricka je pojazdna oujee.
Naposledy, ked som daval dole napravy, tak som spodok karoserie olupal ako sa len dalo a strieklo sa to polyuretanovym zakladom a potom som nato nanašal 3-4 vrstvy vrchnej antikoroznej polyuretanovej farby na karoserie. Nakoniec som to ešte natrel štetcom s rezistinom.
Vyvarili sa aj podbehy, a naozaj je to teraz pecka, tešim sa ako bude neskor celolak.
Nahodila sa palivova nadrž a športove čerpalo z poľska za 40e, ktore že vraj je do 250HP tak dufam že niečo vydrži.

Nakupil som nove palivove hadice Komplet SK pasky všetko nove, tak dufam že sa to neposere.
Tricka je komplet na napravach, brzdi to, v predu som použil brzdy z e46 318i, su to chladene sklasicke 286mm kotuče chladene,časom sa možno niečo lepšie porieši, uvidim

ale zvarosvorik funguje perfektne

Počas montovania naprav som spravil Zvarosvor 3,45 maly obal
Ďalej som dokupil Samosvor 3,46 velky obal a zohnal som aj velky kryt obalu z e30, ktory som si opieskoval a striekol striebornou polyuretanovou farbou
Podvozok v zadu: bilstein tlmiče,pružiny Ta technix uplne nove, v predu tlmiče Monroe a nejake znižene pružiny z e36. Je to naozaj tuhe, ale zatial som nejazdil po ceste, ale čoskoro to skusim, naprv musim zriešiť geometriu....
Na aute som spravil vyfuk. NIKDY VIAC NEROBIM VYFUK NA V8!!!, tolko miesta a pristupu ako ku peniazom
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Ale zvladol som to. Kedže som študentom strednej technickej školy, nemam dostatočne financie, tak vyfuk som zriešil z obyčajnych kovovych rul. Kupil som ich uplne nove a som naozaj spokojny aj zo zvukom. Na tricku som nahodil stredovy tlmič povodne z e34 530i v8, ale koncovy tlmič čo je na fotke pravdepodobne asi nepoužijem,ale niečo ine, časom pridam foto.
Dokupil som taktiež čelo z plastaka a taktiež aj hmlovky,myslim si že je to krajšie ako chromacke čelo.časom chcem predny mtech1 podnaraznik, uviidme čo bude
A ešte som zabudol, nahodil sa chladič vody z e30 2,4td, ktory som kupil za priatelnu cenu a je uplne novy ma cca 500km. Dorobil som si aj chladič servo oleja, kedže miluly rok som sa vozil s kamošom na e30 325i m50b25 a neskutočne sa mu prehrievalo seervo, tak som si dorobil chladič oleja a zaroven som to aj využil, pretože som mal 2 vyvodove servočerpadlo a tak druhy vyvok som dal do servochladiča a pomocou T som dal vystup do nadobky

. Dokupil som kvapaliny, servoolej, brzdovu kvapalinu, nove ovzdušnovaky SK pasky a všetko sa skladalo
Na motore som si spravil aj visko spojku, a použil som aj vertuľu z TDS, motor mam na MAX v zadu tak dufam že to nebude vadiť chladiču. Mam aj dorobeny elektricky ventilaor na spinač, ale chcem dorobiť aj na teplotny snimač, kedže určite brat alebo niekto bude šoferovať na aute tak nepozera na teplotu, a nech sa to zapne automaticky samo

, viem mala by vystačiť visko spojka ale istota je istota
Dnes mi došli nove svečky NGK a novy snimač teploty chladiacej kvapaliny na e30 m40,aby spravne ukazovalo teplotu na budiku
Zajtra pridam foto, viem žeby som nemal takto ničit tricku, ale zatial nemam spž tak som nemohol ist na cestu tak aspon za mojim dvorom som sa trochu potočil a hňed domov, viac tam nepojdem
LINK:
https://www.youtube.com/watch?v=S_a_PX5 ... e=youtu.be